Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

NikolaBorisov

Потребител
  • От него общо

    45
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Мнения публикувани от NikolaBorisov

  1. Моето мнение. Моята е RVR( канадският ASX). Моторът е 2.4 бензин/170 коня/4×4/автоматик/2017г. Мощност си има предостатъчно и поради тази причина шумът от който се оплакват повечето от колегите при по-голяма скорост го няма. Отдавна не бях карал кола на бензин, но поради това, че 80% карам градско реших да бъде бензин. Супер- няма запушени ДПФ, няма регенерации и т.н. 

    Така че покупката зависи от конкретните нужди (семейна, колко деца ще бъдат вътре, градско, извънградско, офроуд, багаж, и т.н.)

    • Харесвам 1
  2. Днес погледнах отново. Наистина влиза и нагоре към кората на тавана. Но не ми се сваляше таванната кора, за да видя колко е дълга възглавницата. Бръкнах с ръка но не стигнах до края на възглавницата. Това е, дано съм помогнал !20230419_180035.heic20230419_180113.heic

  3.   ;) Здравейте колеги, какви обороти държат вашите любимци на празен ход ?

    Или за да бъда по- точен нормални ли са 600 ? Оборотите са стабилни (впечатляващо стабилни ), не играят нагоре- надолу и зимата падат на същата стойност максимум след 1-2 мин.(то пък и каква зима имаше в Пловдив?) Колата е Mitsubishi RVR, 

    Не мога да кача снимка, не знам защо.....

     

  4. Моята е RVR, но си е ASX едно към едно. Просто е внос от Канада и мотора е друг(2.4 бензин). Ще отворя още веднъж кората, за да видя и за куплунга за който спомена. 

    Хубава вечер !

  5. Ох, аз от две години търся някой който да пренастрои и моето радио на Европейски стандарт. Моята поне показва в км. защото е от Канада, но радиото е на Американски стандарт.

    Ще следя темата, дано се появи човек който ще може да реши проблема !

  6. Здравейте колеги ! 

    Какви компресори на 12 V ползвате? Ако някой ползва някакъв и е доволен, нека да сподели модел. До днес имах един на Лидъл ,с форма на автомобилна гума, но на второто ползване изгоря.

  7. На 7/10/2022 at 9:46 PM , Светльо Ангелов написа:

    Наляво е нагоре, надясно е надолу. Регулира се във вертикала с този болт.

    Здрасти, дано не те притеснявам много, ама ти направо си ментор.....

    Въпросът ми сега е: наляво, надясно как се регулират ?

    Хубав ден !!!

  8. Момчета, някой знае ли  (или да е регулирал) фаровете  на ASX ?

    Отгоре върху всеки фар (къс и дълъг) има по два отвора. Предполагам, че през тях става реглажа. Може би с отвертка, или имбусен ключ.

    Но, за да не откривам топлата вода, ако някой знае нека да подскаже !20220710_113048.thumb.jpg.468d8f812777f186ec0e060a90b23c64.jpg

     

×
×
  • Създаване...