Премини към съдържание

Dragomir Boev

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Dragomir Boev е написал

  1. Здравейте, колеги Имам питане относно цифровото табълце на Аутлендър 2. От известно време забелязвам, че се получават разни фигурки сякаш изгарят пиксели и почват да закриват информацията. Опитах се да прикача снимка за по голяма яснота, но не успях...Изписва ми, че файла е прекалено голям, а пиша през телефона и не мога да го конвертирам. Моля, ако някой колега, ако е имал подобен проблем да ме посъветва къде да я закарам да я оправят. По възможност в и около Пловдив! Благодаря предварително! Спорен ден!
  2. Здравейте колеги, Поръчах си анцуг по интернет, но не можах да си уцеля размера. Материята е 80% памук и 20% полиестер, размер 2ХL. Има щампа с надпис MITSUBISHI. Пускам го за 20 лв и ако някой го иска може да се свърже с мен на телефон - 0879361062. Снимки мога да изпратя по Вайбър... Лека и спокойна вечер!
  3. Добро утро колега,

    Извинявай, но вчера като видях, че има неполучен...

  4. Добър ден, Изпратих заявка за анцуг, но виждам, че има неизпълнени заявки още от 2018 година. Питането ми е офертата валидна ли е още и ще си получа ли анцуга? Благодаря предварително! Лек ден!
×
×
  • Създаване...