Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Desere

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Созопол

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Desere's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Минах през майстор. Това е нормален работен режим. Датчици си определят кога и колко да работи вентилаторите. Не било като на по-старите коли да работи перката нон стоп като е пуснат климатик
  2. Днес пуснах климатика и вентилаторите се включват и изключват на интервали от 5 секунди. Нормално ли е това ?
  3. Ходих, имат но не знаят как да ги регулират, т.е. къде са врътките за реглаж.
  4. Здравейте как мога да регулирам фаровете \късите\ ? Уж са с автоматично регулиране, но доста ми мигат, явно заслепяват.
  5. Ще се опитам да дам кратко и безпристрастно мнение. Колата е ASX 2012г. 1.6 куб. 117 кс и я карам от около 2 месеца. Ще започна с негативното: -Двигателя е слаб според мен за това купе. На магистрала и в града е ок има нужната пъргавина и без усилие си поддържа 140-150км на магистрала. Но при изпреварване няма нужния ряз и ускорение. - Много лошо шумоизолиране на купето, особено над 100км. - Други дребни неща които леко ме дразнят, но не са нищо особено са: Липсата на 4 импулсни стъкла в пулта на шофьора. Разликата в подсветките - километража свети бяло, а парното и музиката в червено. Липсата на подсветки на доста бутони. Нуждата при всяко палене да се изключва старт/стоп системата. Май това е което имам като забележки, а сега и положителното: -Отличен външен дизайн, много ми харесва. - Отличен разход на гориво 10л газ извънградско и 12 градско. - Много удобни седалки, пулт и табло. - Панорамния покрив е супер. - Добра стабилност на пътя. - Отлични фарове. - пространството за пътници е просторно, аз съм по едър и ми е супер и зад мен спокойно сяда друг едър човек за разлика от много други коли. И малко неща за информация: - Фабричната музика е прилична. - Безконтактния вход и палене ме изненадаха приятно. - Системите в колата като цяло са добре преценени и работят коректно -автоматични светлини и чистачки, парктроник,напрежението в усилвателя на волана, тръгване под наклон и т.н. С изключение на лед лентите на тавана, можеха да се постараят доста повече, тя на кухнята ми е по-хубава. -Скоростите влизаха малко тегаво, но след смяна на масло са ок. Ами това е в общи линии. За двигателя нищо не пиша, тъй като за 2 месеца няма как да имам реална представа, освен че е слабичък, но много икономичен, което го знаех преди покупката и ми е ок. П.П. Ако се сетя още нещо ще допълвам. Поздрави и безаварийно!
  6. Здравейте, отскоро имам Аsx 2012г Имам 2 въпроса на които не открих отговор. 1 Как мога да спра системата Старт-стоп , която гаси колата по светофарите . Сега като я спра от бутона и при следващо палене се активира автоматично и така трябва да я спирам при всяко палене. Иска ми се да я спра и да не се включва автоматично а когато аз реша. 2 Как мога да я настроя или има някаква тънкост да вдига стъклата като я заключа? Тъй наречения комфорт модул. С безключов достъп и палене е. Благодаря!
×
×
  • Създаване...