Премини към съдържание

lsc

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което lsc е написал

  1. В крайна сметка се спрях на АТ, всесезонни - Maxxis AT-771. Пробвах ги през уикенда като първите впечатления са добри. При скорост до 110-120 km/h шум от гумите не се чуваше (с по-висока от тази скорост просто не се наложи да карам). На сухо и на лек дъжд никакви проблеми, много стабилно се държаха на и извън пътя. Основно се спрях на този вариант заради добрите отзиви в UK Land Rover форума (да, да, знам :rulez: ) където имаше добри отзиви за тях не само от Великобритания но и от Австралия и Канада. Ще пиша отново като ги пробвам още няколко месеца и на сняг.
  2. Здравейте, Търся 2 броя ръкохватки за предните панели, Pajero III, GLS, MR612204. Ето и линк към римерна снмика: https://www.drive2.ru/l/3466203/
  3. Здравейте колеги, Гледам че от години не е писано по темата. Та бихте ли отговорили с актуална информация? От 1 седмица съм горд собственик на Pajero III GLS и много се чудя какъв избор на гуми да направя. Колата ще се кара през 95% от времето на асфалт (или каквото там имаме в и около София) и в много редки случаи лек офроуд (като ходим на риба ). Основно в БГ и от време на време в някоя от южните или западните ни съседки :rolleyes: . Съответно основното което ме интересува е да са с добро сцепление и да са тихи на сухо и мокро. От там нататък се чудя дали всесезонни/ АТ или пак да минавам на летни/ зимни? Видял съм доста добри отзиви за BF Goodrich AT но не съм убеден как се държат на сухо/ топло време. На колите които съм карал досега най-доволен съм оставал (и то с голяма разлика) от Continental и от скоро от по-бюджетните Hankook (за летни, нямам мнение за зимни) но нямам идея как се представят тези марки при джиповите гуми. Благодаря предварително на всички решили да споделят своя опит както за самите марки така и за това кой вариант вариант работи най-добре при Вас(летни/ зимни, всесезонни или АТ)!
×
×
  • Създаване...