Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

IvoPetrov

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

IvoPetrov's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Гледахме я! Аз се отказах. Боята е добре - дребни забележки.Двигателя е ок- трябва да се обслужи от до. Салона е добре - има дребни забележки по тавана отзад нещо. Обаче от долу положението е по-сериозно. Ръждички бате са налазили яко. Окачване - Спирачни апарти, биалетки, щарнирче, болтове заден мост..., дискове предни, накладки. Не е правено нищо от както е купена от магазина. Но това с ръждите е най-много работа. Ако ти се занимава и ти е мерак още на 25 ще ти я даде. Аз повече от 22 му казах че не давам и така сделка няма :rolleyes: Абе земеш ли я следващата година разхода по колата ще ти е над 4 бинберици. И пак "Ръждата Санчо, Ръждата или Свободата!" :shout:
  2. Абе човека е свестен. Външни забележки и аз видях. Салона беше в много добро състояние. Утре ще видим в сервиза след огледа как е камиончето и дали и колко... Ма ако не е това друго ще е. Здраве да има.
  3. Утре в 9.30 съм с човека и Паджерото при него в сервиза! СтреснА ме с тая помпа бе човек!😲
  4. Напълно съм съгласен с мнението на DJ Tymbi. Всички ги тресе гъзарията за Х5, Х6 МЛ-и и Кайени и тем подобни... Но тази болест не се лекува. Продавача ми каза че се е опаричил и си е купил ТЛК чистак бърсак от ТМ АУто и дал Паджерото на жена му да я кара, обаче на нея и била голяма и тромава. Разбира се звучи тривиално това, но пък може и така да е. Освен това колата е бензинова, а повечето искат дизел. Преди години имах едно волво хс90 3.2 и жена ми наистина не го искаше по същата причина. Не е проблем да му сменя генерацията да го запечатам от долу, масла филтри раздатки и т.н. стига да е наред колата. Правим пазарлък и готово. Или става или не става. А и човека не ми се стори измамник, ма знае ли се.. :icon_doh:
  5. Според историята и в мобилето е пусната на август.2017г на цена от 37800лв. Кви км е била нямам идея. собственика ми каза че не се кара много, но това дали е така не знам.
  6. Ми ще я видя детайлно тази седмица и ако има нещо ще излезе. Доколкото разбирам генерацията е с "лека" ръжда, но око до види ръка да пипне. Дали има някой спец във форума, който да има сервиз или с това да се занимава да му я водя да я прослуша?
  7. Здравейте. Нов съм във форума и съм на път да закупя един екземпляр от 2009 годинал закупен от Балкан Стар на около 95000 км. Потчти съм сигурен че км са реални. Вчера го гледах и го карах. Има АГУ но няма омаслител и не е правен реглаж на клапаните, но това ще бъде направено. Моят газаджия кара същото Паджеро, така че това е ок. Няма никаки ръжди по купето, врати и прагове. От долу още не знам. Ще го видя и това. Двигателя е MIVEC 3.8 250кончета. Върви добре и на бензин и на газ. Двигателя го оставих да работи и на място - мърка! Не го чуваш. Като го настъпиш набира добре и издава хубав звук от Шестака. Автомат е - скоростите сменят добре няма придърпване и кикове и шумове. Карах го на всички видове задвижвания 4х4 и всичко ми се стори ок. Джипа е каран по-скоро като паркетен, не е бил в гората - така поне ми казаха, но ще го гледам по-детайлно. На пръв поглед няма удари, задната врата се отваря плавно, няма луфтове и не е усукана. Задния мост не съм го гледал детайлно но ще го закарам да му направят реглаж и на преден и на задния мост за да видя болтовете да не са претегнати много. Ще го качим на компютър за грешки и ще го гледам от долу за ръжди и течове. Сменено е маслото на двигателя и ангренаж. Маслото на скорстите и диференциалите не са сменяни. Единствено при запалването не си спомням колко впреме му трябваше, но и това пак ще го отиграя. Всичко вътре си работи безупречно а па музиката ми изкърти тиквата! Въпросът ми кам вас е - Има ли още нещо по-специфично на което трябва да обърна внимание? Брагодаря https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21501181552586798 - това е добичето
×
×
  • Създаване...