Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Flаme

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Flаme's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Аз да споделя, в крайна сметка, какво се случи. Отидох при Пламен Маджаров, за когото научих от един друг форум. Супер доволна съм както от услугата, така и от отношението на човека. Макар на първо четене проблемът ми да изглеждаше елементарен, се оказа, че нещата са малко по-сложни, но това не възпрепятства успешния завършек на ремонта. Абе, радвам се, че отидох именно там, защото човекът адски много си разбира от "занаята" и работи изключително прецизно. Толкова отговорен професионалист не бях срещала скоро. Препоръчвам го с две ръце! :icon_thumbup:
  2. Благодаря ти, за този сервиз четох на няколко места. Явно са доста популярни, макар че има и някои негативни мнения за тях. :rolleyes:
  3. Здравейте! :icon_bye: :mitsu-smiley: С Mitsubishi Outlander съм. По някаква причина стъклото откъм водача спря да се отваря и затваря нормално, ей-така, от нищото. Явно стъклоповдигачът нещо се е прецакал. Идеи къде в София да ходя, за да го погледнат? Според вас, лесно ли се оправя този проблем, трябва ли да се купува резервна част и колко приблизително би струвало? Sorry за лаишките въпроси. Поздрави!
  4. Колеги, включвам се, за да напиша каква е развръзката на казуса, в крайна сметка. Успяхме да вземем въпросното удостоверение от застрахователен брокер. Мисля, че в застрахователните компании няма как да ви издадат оценка за съмнително ниска стойност... ;) Всичко мина гладко – прехвърлихме колата чрез дарение, платихме доста ниска такса, а нотариуската ни съдейства с издаването на талона. Бързо, лесно и евтино! Поздрави и благодарности на всички, взели участие в темата! :mitsu-smiley:
  5. И аз така четох – сигурно даже сме попаднали на една и съща информация – въпросът е при кой точно брокер в София да отида? Някой, който ще ми свърши работата бързо и безпроблемно? Понеже ходих в офис на SDI и, много странно, но служителката там ми каза, че те не извършвали подобни услуги и трябва да се насоча директно към застрахователна компания... :confused1: Интересно... Аз четох друго, но е съвсем възможно да съм попаднал на некоректна информация. Ще попитам някой нотариус кое е по-добре – "продажба" или дарение. Благодаря и на двама ви за включването!
  6. Здравейте! :icon_bye: Имам нужда от малко помощ... Казусът е следният – налага ми се да прехвърля автомобил на пряк роднина (колата е Mitsubishi Outlander, ако има значение). Мисля да го направя, посредством дарение, защото май така излиза най-изгодно. За да извърша прехвърлянето при нотариус, обаче, ми трябва удостоверение за застрахователна стойност / оценка на МПС. С цел да избегна част от нотариалните такси, търся място в София, където биха могли безпроблемно да ми издадат такава оценка за, да речем, 500 лв. Нямам много време за обикаляне и затова реших първо да поразпитам из форумите. Ще се радвам на всякакви конкретни предложения и идеи (може и на лични). Благодаря и поздрави! :drinks:
×
×
  • Създаване...