Премини към съдържание

Mustang

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    nesebar

Mustang's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Може ли ин аз да се включа в готовата тема! Вчера си купих паджеро пинин 2 врати,2005г. бензин 1.8 МПИ мотор (няколко въпросчета) На магистралата засякох разход на гориво 10,6л./100км. карах с около 120 км./ч. оборотите ги държеше мисля към 3500 мисля(определено бяха над 3000) Нормален ли е разхода? Искам да си сложа дръжка-за захват на ръката при слизане и качване на страничната колона отпред в ляво за шофйорското място-че няма но има оставени дупки(запушени са с тапи) Въпроса ми е мога ли да взема тази горе на тавана на задните седалки и да я монтирам на въпросното място? (но май не предполагам, щото те се прибират явно имат пружинки някакви а тези които съм виждал по странични колони са фиксирани-стърчащи)! Може би само от морга!!!-какво мислите?
  2. не искам постоянно 4х4 но зимата ще съм в англия а от там явно са такива,попринцип искам кола с която да ходя в града на работа а почивните дни за риба-лов,а витарата след 2006г. ми се струва по-скоро паркетно лъвче отколкото оф роуд тигър(сякаш не му отива да го вкарам у храсталака),е на мен ми трябва нещо междинно дето е нито рак нито риба
  3. Аз пък искам 2 врати-основно ще го карам сам или 2-ма а и в града е мн. по компактен и искам мпи мотор да си му сложа гажчица и да си джиткам без да се замислям-особенно както се очертава да вземам от англия и следователно да е с постояно рабощо 4х4
  4. имая ли лост за смяна на бързи-бавни и задвижването(предно,задно,4х4) или е само с скоростен лост?всмисъл дали наистина е "fill time 4x4" ?
  5. Колега Krasipet ти си с английската версия с постоянно 4х4 и ти гори на газ 10.5 на сто градско в Варна така ли да разбирам?
  6. 1.8 MPI е фултайм, т.е. без допълнителен лост и без селектор за раздатъчната кутия. Значи нямам бавни скорости и 4х4 е постоянно зацепено така ли?
  7. Колега да темата е стара но се интересувам сега и се порових из нета понеже смятам да си взимам пинин и се регистрирах вчера тук, да точно в англия мисля да ходя и да си взема пинин и гледам че там всички обяви са за Шогун-пинин! Значи ли това че английската версия няма малък лост за превключване на на предно-задно-4х4 и бавни скорости? :( Надявам се и това за високата муфа на МПИУ двигателя да не пречи на газовото?
  8. Каква е разликата между паджеро пинин и шогун пинин?
  9. Колеги един вероятно тъп въпрос насочил съм се да си взимам Пинин МПИ понеже искам да го правя на газ,та въпроса ми е каква е разликата между Мицубиши Паджеро Пинин и Шогун Пинин или няма разлика, понеже срещам и 2-та варианта в обявите?
×
×
  • Създаване...