Премини към съдържание

volvic

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

volvic's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Да! Много ми помогна, благодаря
  2. Здравейте колеги. Прочетох доста, но нямам време за всичко. Интересуват ме много негативните черти на тази готина кола - къде са и слабите места, за какво да внимавам при поръчката и взимането... Вече един път се опарих с една С4-ка и ми се иска да не правим повече грешки. За плюсовете е ясно - много са и ни заливат всеки ден, но по-важното за мене сякаш са отрицателните. Предварително се извинявам ако сте я дискутирали тази тема вече, аз с търсачката не успях да открия много. Ако има - ще съм благодарен за линк Поздрави!
  3. Исках да поръчам един 2.2 от щатите, ама на офоциалния им сайт се предлага единствено трилитровката :icon_thumbup: Американци :icon_hmm:
  4. Здравейте всички. Реших да ви пиша понеже в момента избирам джип, та имам няколко въпросчета. Почти съм убеден, че трябва да е Outlander-a. Много ми харесва дизайна му, интериора му и 2.2 франсето :icon_dance: Аз в момента карам Ситроен С4 1.6 HDi и съм изключително доволен от него. Понеже съм редовен посетител на Ситроен форума, от колегите виждам, че 2.2 HDi е доста доста сполучлив двигател. Затова и гледам само и единствено към него. Виждам, че на някои собственици им поскърцва от таблото, но явно така ще караме новите коли... Изчетох първите няколко страници, но не видях отговор на едно въпросче. А именно горе долу колко излиза поддръжката? Според мене е логично тя да се мени в зависимост от двигателя де, но все пак ако няма никой, който да кара 2.2 щ съм доволен да разбера колко излиза например една смяна на масла и филтри и на колко хиляди км. Един приятел кара старото Паджеро и сменя масло на 8 000 км - лятото му взеха 410 лева в Ратола :icon_doh: Така ли ще да е и тука? Също не разбрах и какви скоростни кутии се предлагат и горе долу какви са им предавателните числа...? Лично аз направо си умирам от яд, че нямам шеста скорост на Ситроена. Няма да откажа роботизираната 6-степенна на PSA И още нещо - ако го купя от чужбина дали тука ще ми приемат гаранцията? На началното ревю видях, че тестовият автомобил струва 30 000 долара, при базов модел от 25 000. Направих справка с Германия, но там цените са същите като в БГ. И да попитам също и за обслужването - някои посетители нещо се мръщят, ама предполагам, че всичко е границите на допустимото! Минал съм през Юнитрейд-Х и Автомоторкорпорация и съм се убедил, че фирмените механици обикновено са доста зле, така че само нещо ужасно фрапиращо може да ме изненада. Поздрави на всички за готиния форум дето сте си спретнали. Дай Боже и аз да се присъединя в близките месеци.
×
×
  • Създаване...