Премини към съдържание

Mixi

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Mixi е написал

  1. Mixi

    MItsubishi Space Wagon мнения

    Дебитомера е рециклиран. За какво моторче става въпрос? Мислех да я карам в Балканстар на диагностика, но са им много високи цените. Искат 96лв за основна диагностика, а ако излезне някаква грешка, за всяка грешка се заплаща, за да кажат откъде идва. Това ми се струва много несериозно. Според мъжът ми, ако тръгнем за Пловдив, колата ще угасне по пътя. Много рязко й падат оборотите. Преди няколко дни не ми се струваше толкова зле, когато писах, но след 20-30км в София нещо й нямаме доверие. Има ли къде спред вас да я закарам тук в София? Чух се с един майстор в Младост и той, както по-горе ми писаха, каза че на диагностиката няма да се хване този проблем, само по описание по телефона. Каза ми, да му я закарам в петък.
  2. Mixi

    MItsubishi Space Wagon мнения

    Сменихме го този дебитомер, а и миналата година пак е сменяван. Тя също започна да гасне, но след като сменихме и дюзите уж се оправи, но не би. Излезнахме на дълъг път с преминаване на два прохода и се започна, пафат обороти, няма душа да изкачи наклона. Съпруга ми се занимава с колите и ми препредава, защотоняма възможност да пише, а аз нищо не разбирам. Ще се ррадвам да ми споделите сервиз,в който може да й направят диагностика или други идеи за решаване на проблема.
  3. Mixi

    MItsubishi Space Wagon мнения

    Здравейте, Извинете, че използвам тази тема, но имам въпрос относно този модел автомобил. Проблема ми е, че имаме такъв ван от далечната 1998г, който има проблем с оборотите и мощността, но в нито един сервиз не могат да диагностоцират проблема, защото не могат да направят самата диагностика. Много стар модел е явно и никой не поддържа подобен софтуер. Сменихме дюзите и дебитомер, но проблема си остава, а сметката набъбна сериозно. След този некратък увод, бих искала да попитам къде в радиус София - Карлово - Пловдив - Перник могат да й направят диагностика. Съмнявам се, че ще ни откара по-далече. Не разбирам от автомобили, но ни е много удобна семейна реликва.,
×
×
  • Създаване...