Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Lachezar Don

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Lachezar Don е написал

  1. ПРОБЛЕМЪТ Е РЕШЕН ! Искам да изкажа голяма благодарност на Милен Загоров!След предварителна уговорка , закарах колата на Милен.Закачи колата и веднага установи проблема.Оказа се запушен щуцер на маркуча към мапсензора.След почистване и отпушване колата заработи нормално.Останах много впечатлен от знанията и професионализма на този човек.Горещо препоръчвам при проблеми при възможност да се обръщате към него.Тук в Пазарджик едва не ми разглобиха колата и не ме накараха да изкупя магазините за авточасти. Сега е добре да бъде почистена цялата система за повторно използване на отработените газове, което ще бъде направено след предварително записан час при Милен. Още веднъж БЛАГОДАРЯ и ако Пловдив ви е удобна дестинация се доверете на професионализма му.
  2. Това ми е ясно и днес отивам да си я взема.Но за съжаление тук е Пазарджик и избора не е много голям.Да ми препоръчате нещо наблизо.За официалният сервиз на Силвер в Пловдив чувам само лоши отзиви.Дори се чудя дали да не звънна на Тумби и да я карам при него.
  3. Смениха накладките но резултат няма.Казаха че ще проверят системите но смяната на накладките била задължителна защото били много износени а задните апарати били блокирали.Това са кодовете за грешки който изписва но май и монтъорите не са много наясно.Бихте ли помогнали към какво да се насоча. За двигателя P0106 ASC U1417 U0401 C121C
  4. Казаха че системата взима информация от колелата , и при износени накладки или заседнало цилиндърче давало тази грешка.А системата генерирала грешка на двигателя за да влезе автомобила в авариен режим за безопасност. И на мен не ми се вярва много японците така сложно да са го измислили но нека сменят накладките и ще видим.
  5. Здрвейте колеги! От два дни започна да излиза надписа ACS system service required в комбинация с жълта лампа на двигателя и колата влиза в авриен режим.Гася е и след стартиране изчезва надписа но лампата на двигателя продължава да свети в жълто.Като натисна спирачки и надписа пак излиза.Казаха ми че трябва да сменя накладките и да се проверят датчиците на тази система ACS. Та въпроса ми е така ли да постъпя че съм се напатил от много разбирачи.АСХ са има ли предупреждение за износено феродо?Защо като са свършили накладките светва и жълтата лампа на двигателя. Мерси преварително ако някой се е сблъсквал с този проблем и помогне!
  6. Здравейте колеги! Предстои ми смяна на предна биалетка и бих искал да попитам има ли значение каква ще е?Майсторът горещо ми препоръчва YAMATO но все си мисля че нещо немско ще е по добре. Бихте ли споделили от вашият опит как да постъпя? Благодаря предварително за отзивчивоста!
  7. Опаа!!!!!!! И първият проблем с АСХ е налице.Спря да свети задният десен габарит.Като натисна спирачка тогава свети стоп светлината,но иначе при запалени светлини НЕ.Това ремонтира ли се или направо нов стоп се търси.Пропуснах да кажа че габаритът и стоп светлината са лед диоди. Много ще съм благодарен ако някой ми даде съвет.
  8. http://www.autoworldbg.com/bg/Преглед-на-група-продукти/16-FORMULA-1/ За тези препарати някой може ли да даде отзиви ако ги е ползвал.Пишат че са на базата на восък което е доста добре според мен.Ама нали сме В БГ и всеки може да си пише каквото си иска.
  9. Навигацията може ли да работи в режим 3Д.Набързо по време на път погледнах но не открих такава опция?
  10. 2017 година.Чукни на линка дето съм дал в първият пост.Това е последната версия за тази навигация дадена от производителя до момента. На конзолата в инфото трябва да ти изписва версион мап 2017А.Ако харда ти се вижда закачен с подходящ интерфеис към компа означава че някой му е махнал кодировката за постоянно(прави се не е проблем).В противен случаи тои автоматично се заключва при стартиране на конзолата.Ако пътуваш и имаш път към Пазарджик мини през мен и ще ти я направя!По цял ден съм в сервиза и не е проблем.
  11. Ясно , благодаря за Сано-то.Има го на промоция в момента в ЕМАГ на 8лева.Ще си поръчам 2 бутилки. Саното е за салона, волана,скоростния лост,подлакътника и кожата по вратите а за пластмасите по таблото какво да ползвам?
  12. Не можеш да вържеш харда за компа.Интерфеисът ИДЕ там е различен.Този е 2.5 инча като на лаптопите.Освен това харда е заключен и не се вижда с компютър(първо трябва да се отключи)Занимавам се с компютри и тук съм като у дома си(сам си обнових навигацията-в Митсубиши ми поискаха 500 лева) Ясно, разбрах за спирачните апарати.Даже ми направи впечатление зе задните дискове са малко надрани а спирачното феродо е почти ново. С какъв препарат се третира кожата(за първи път имам кола с кожен салон-черен)за да е мека и да не се напуква?
  13. Виждал съм много китаиски заместители на оригинални конзоли,но са доста по лошо качествени(бледен дисплеи,лош тъч и тн)Единствено по големите удобства на андроида им дава някакво предимство и то само пред по бедните по функции.Тази си е екстра.Имам някой забележки но като цяло е доста функционална и удобна(все пак е в кола)Това за харда ми е достатъчно.Интерфеисът му е ИДЕ(ПЦМЦАИ е съвсем друга ракия)Хардовете са на ТОШИБА специална серия с голяма издръжливост на удар и температура специално разработени за вграждане в коли(ГАК серия) По скоро ми кажи за спирачните апарати дали подлежат на профилактика?
  14. Предполагам е възможно да профилактирам задните спирачни апарати и да не се стигне до това? Шарнирите за сега са екстра.Колите си ги карам винаги пълен пълен резервоар от едно и също място и засега нямам проблем. Като си обновявах картите на навигацията видях че хард диска е само 40гб и мястото за музика е ограничено.Дали е възможно да го сменя с 80гб такъв.Занимавам се с компютри и не е проблем да си намеря такъв, но незнам дали няма ограничения в големината на хардовете?
  15. Здравейте всички! От 2 седмици съм собственик на АСХ 2012 година.Автомобила е с най високо ниво на оборудване и двигател 1.8 дизел 150кс МИВЕК.За първи път карам японско автомобил и общо взето не знам какво да очаквам.Запознат съм с пълната история на автомобила(Австрииски е), дори с адереса и телефона на предишния собственик.Колата е закупена от шоурум на Мерцедес и е обслужвана само там.Интериора е много запазен ( направо бих казал като нов), много удобен за употреба и въобще доста приятно ме изненада.Има голяма мултимедиина конзола ММЦС която дава доста възможности за настроики.Навигацията е с хард диск . В началото беше доста бедна (2011 година карти) но след ъпдеита на картите с 2017 всичко стана изключително подробно и удобно.Не фигурира карта на Турция но така е дадена от производителя(https://hereshop.navigation.com/product/Catalog/Catalog_Mitsubishi_ASX_2011/MMCS-HDD-Europe-2017/sku/T1000-25692/en_GB/HEREEMEA/EUR ). Обслужих я и ми казаха че мотора е с верига и за момента само да карам. Колата е много пъргава и се държи доста стабилно на пътя. Сега бих искал да попитам по старите собственици на тая марка какво да очаквам от автомобила(здрав ли е , трябва ли да се сменя веригата и как да разбера кога да го направя),кои са прблемните възли и кое трябва да проверявам по често.Общо взето такива неща. Предварително се извинявам ако на някой му се сторят глупави въпросите но досега не съм карал японец още повече дизел. Благодаря предварително на всички които решат да ме осведомят мъничко! Радвам се че има и такъв специализиран форум където можеш да споделиш всичко за съответната марка!
×
×
  • Създаване...