Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

karadzhoff

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Варна

karadzhoff's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. karadzhoff

    Избор на Ево IX

    До голяма степен съм съгласен с последното мнение. Дори и км изминати с нея да не са много, аз лично не се наемам да я карам с десен. Имам приятели, които казват, че се свиква и т.н. и да - ако беше по-"нормална" кола може би щеше да има място за размисъл, но с такова "нещо" не мисля, че при мен лично има вариант.
  2. karadzhoff

    Избор на Ево IX

    Благодаря за мненията. Като цяло да разбирам, че по-евтината цена там не се дължи на техн. проблеми или начин на каране и съхранение (каквото мнение има за италианските коли)? В Италия има две обяви като и там цените са около 30к€, тоест не са различни от европейските. Нещо, което ми направи впечатление е, че в Гърция се продават доста бройки на под европейски цени. Има коли за по 26к€ като там определено с пари в кеш може да се свали доволно. Но да купуваш кола от малака май не е оферта? Някой с преки наблюдения?
  3. karadzhoff

    Избор на Ево IX

    17хил. паунда правилно, това е около 19хил евро. В Германия се броят на едната ръка колите и започват от около 30 хил евро. В Швейцария са около 30 хил франка (което е 30 хил долара), но там има и допълнителни такси после. Единствените по-близки като цени са две коли от Полша и една от Украйна, но тя също ще има внос и мито. Някой дали има представа, защо на Острова са толкова по-евтини. И не става въпрос само за тази, а има още 4-5 на тази цена или с около 1000-1500£ отгоре. Относно докарването - ще се радвам на каквито й да е контакти. За момента най-добра оферта имам от Кримекс - 750-800£ до Варна.
  4. karadzhoff

    Избор на Ево IX

    Трудно бих я определил като всекидневна. Работата ми е такава, че половин година съм извън България и колата няма да бъде карана. През останалото време няма да бъде използвана толкова често. Колкото до цената - тази е около 19к€, в Германия започват от 27к€. Разликата не е никак за подценяване. Разбира се съм склонен да дам повечко за готов ляв волан, но при положение, че рязликата може да е близо 10к€ - какъв е смисълът. Освен ако вие не изкажете реално мнение за обръщане.
  5. Здравейте, надявам се бъдещи колеги. От доста време искам да си купя Ево IX. За мен това е икона и мечта. Поради една или друга причина до сега просто гледах обяви и не събирах смелост. Сега мисля, че моментът е дошъл и съм готов на тази стъпка. За съжаление докато се лутам и гледам цените са се качили доста, а и като бройки предлагането е доста ограничено. Преглеждам оферти от Германия и Швейцария, но тези които ме грабнаха бяха англичанките. В момента съм се спрял на ето тази: http://r.ebay.com/h4hjdQ Изглежда доста добре, а цената не може да се сравнява с тези от Германия, Швейцария. За съжаление нямам познат, който да я погледне, като евентуално мога да пратя човек чак след седмица. Бих се радвал по-добре запознатите да ми дадат съвет за внос на кола от Англия, дали подлежат на обръщане и ако да какви пари, всякакви други полезни съвети и дали има хора от форума в района, които биха се съгласили срещу заплащане да отидат и да я видят (бях писъл на бглондон, но тяхната оферта за оглед и покупка е 1000£, което ми се вижда множко). Благодаря
×
×
  • Създаване...