Премини към съдържание

P.Penchev

Потребител
  • От него общо

    51
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от P.Penchev

  1. Би трябвало да имаш лепенка на предният капак на двигателя,а всяка класна машина за пълнене/евакуиране на фреон след въвеждане на шаси на автомобила дава съответното количество фреон и масло!Поздрав!

    • Положителен вот 1
  2. Странно,при други марки автомобили-(със датчици на зимни и летни ) просто се ресетва !Имал съм случай с повредени датчици при м/д гуми....дори клиент си беше сложил един датчик в багажника и беше забравил за него,докато не го намерих извадих от там-не се ресетваше TPMS a.

  3. Здравей колега,при смяна на спирачни дискове се почиства главината механично до блясък,следва проверка на бутало спирачен цилиндър-да не заклинва,оглед ход.част,гуми,джанти,лагери ,накрайници кормилна рейка...Биенето в диска се проверява с часовник с магнитна стойка,имат го в квалифицираните сервизи...Много хора правят следната грешка,след дълъг път-загряти почти до червено дискове вкарват колата на автомивка -резултата е ясен...Дано съм бил полезен...

  4. И аз търся за Паджеро 4,до сега съм намерил обява в ОLX,сваляш диска,качват карта на БГ и Европа и целият кеф за 100 лева+ куриер.Поздрав!

  5. Дискусията започва да ми прилича на хвърляне на боб....Вдигнете Паджерото на крик,някой да седне вътре и да изрежда скоростите / но някой който знае какво прави,за да не счупите АСК/ И МОНТЬОР С ОПИТ ДА СЛУША ОТ ДОЛУ И ЩЕ ВИОРИЕНТИРА В ПРОБЛЕМА!

×
×
  • Създаване...