Премини към съдържание

Nikitgi

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Варна

Nikitgi's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Да се върна на темата за повдигането. Понеже Фронтерата съм я повдигал с подложки, виждам че и за Мицубишито има такива. Та когато се повдигне на Фронтерата се отнемат едни пластинки на горните носачи, да се регулира ъгъла на гумата(мисля). Мицубишито има ли такива пластини?
  2. Повечето консумативи са горе доло същите цени. Масло на кутиите и диф-ли не съм сменял, не знам цената. Ангренаж няма, но пък има денферна шайба. Общо взето не особена разлика в подръжката, но пък повече плюсове за Мицубишито, макар че не съм карал нито съм се возил. Благодаря. Поздрави.
  3. По мнението на познати, "караш джип а поддържаш кола", е мнението им за орела. Но аз не мисля че е много голяма разликата в поддръжката спрямо Мицубишито. Както и да е, ще видя след месец и нещо какви оферти(Мицубишита) ще има в нета. Не ми се взима дясна дирекция че после да търся начин да я обръщам. Чувам че не винаги било много успешно, в смисъл че в последствие се получавали проблеми. А и като се замисля колко неща трябва да се подменят :icon_hmm: Поздрави.
  4. Като че ли и аз ще си взема ръчка за по сигурно.В момента карам Фронтера Б ръчка, може да се каже че съм доволен. Но L200 сякаш по ми е мерак, макар че мои приятели с Фронтери се опитват да ме убедят(за сега не особено успешно) че орела е по добър, но нямам преки наблюдения над Мицубишито. Супер селекта на Мицубиши ми харесва.
  5. Много добре изглежда. Поздрави. И моята идея е подобна визия макар да не я ползвам за ексремен офроуд.
  6. Благодаря. Понеже ще взимам автомат му слагам литър отгоре. Не е зле за такава тежка машина. Поздрави
  7. Понеже имаш L200, кажи колко гори ( ако не е тайна). Чух доста различни мнения, обикновенно казват че горят над 15 на 100.В тех. характеристики пише друго. Вярно че горенето зависи от стила на каране. Поздрави.
  8. Благодаря за съвета. Знам че фабричните гуми са тесни, ти с какви гуми до караш (имам предвид размера).А няма ли варианти за утежняване на задницата, знам че на пикапите това им е като недостатък.
  9. Понеже темата е за повдигане на Мицубиши L200,от което се интересувам доста.Видях няколко варианта на повдигане. Искам да попитам относно повдигането на купето от рамата с подложки. Видях че има алуминиеви и от пластмаса (не се сещам каква точно). Та въпроса ми е дали може да са от тефлон и какъв им е диаметъра, ако някой може да ми каже? Мисля да му сложа и желязна броня отпред (все пак и жена ми ще го кара :icon_crying: ). Пък и някак ми харесава повече така.
  10. Благодаря. Скоро май ще съм собственик на L200 :icon_rock: :icon_thumbup:
  11. Здравейте, нов съм в форума и имам една дилема но не знам къде точно да попитам за съвет, затова реших да пробвам тук. Решил съм да купя L200 четвърто поколение мисля че беше (2006г.-2012г.). Та дилемата ми е с автоматична скоросна кутия или с ръчна.Повечето време колата ще се кара градско, а трафика последните години е убииствен, та затова съм се спрял на автомата. Но обичам да ходя със семейството за риба, ще дърпам каравана. Нямам намерения да я забивам до огледалата в калта.Но все пак при условията на офроуд с каравана автомата ще се справя ли или трябва да е ръчка. Благодаря предварително ако някой даде съвет.
×
×
  • Създаване...