Премини към съдържание

junak8

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което junak8 е написал

  1. Darkwater, Къде е модела на навигацията - къде да го търся? На самата карта (SD) имам два номера - единият е 8750А572 - по средата горе, а другият е N938L01811 - долу вдясно. Намерих карта с точно такива номера и карта за ЕВропа 2018/2019. Относно MMCS - да, моята е с карти на Митцубиши, както каза по-горе. Явно затова не мога да закача Андроид Ауто към системата.
  2. Darkwater, Това ли трябва да гледам - този номер N938L01811?
  3. Тръгна андроида, но на телефона. Не мога да го изкарам на екрана на колата.
  4. gambini, Точно първото видео имах предвид, когато започнах да се ровя за андроид ауто. Обаче... моят екран изглежда по съвсем различен начин и въобще нямам опции за апликации.
  5. Благодаря ви, колеги! Започвам да се ровичкам. Специално благодаря на entwickler за линка. Нямаше как да намеря apk-то без този линк. Версията на картите на моята навигация са 2015-А. Идеята ми беше да ползвам на google maps картите, защото с моята навигация половината време кара из полето
  6. Имам андроид ауто инсталиран. С оригинален кабел съм. Телефончето е SONY XPERIA. Ходих до Софийското Митцубиши и деловият човек там ми твърди, че не мога да ползвам андроид ауто, понеже съм имал навигация. Това не може да е вярно просто.
  7. Само да добавя, че колата е модел 2017 г.
  8. Здравейте горди собственици на Outlander! Имам проблем с auto android. Имам смартфон с андроид версия 8, обаче той въобще не се разпознава, когато го включа към USB порта. Някакви идеи или опит за споделяне? Навигационната ми карта (оригиналната с колата) е версия 2015-А. Някой знае ли дали това е последната версия, или трябва да я ъпдейтвам? Всъщност това е причината да искам да включа auto adnroid. Благодаря предварително за отговорите!
  9. Здравейте всички! А някой да има електронен вариант на Ръководство за Outlander 2016/2017 на български или английски? Аз имам само на немски. Благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...