Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

tis

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което tis е написал

  1. Благодаря за схемата, аз не можах да кача моя снимка! https://i.imgur.com/43FfpTK.jpg
  2. Питам, защото искам да ги сменя. Именно, затова питам, защото не се виждат при отваряне на капака. Качвам снимки, ако може да помогнат за майтапа още повече :icon_thumbup:
  3. Е, значи ми е простено - защото и аз съм жена :help:
  4. Здравейте, може ли някой да каже къде стоят свещите на Пинин - 1,8 мпи. Благодаря предварително!
  5. Благодаря за съветите и помощта! Поздрави на всички!
  6. Значи сме почистили точно този филтър. Тази сутрин установихме, че след като колата превключи на газ и ние отново я върнем на бензин си работи. Само при първото запалване потеглянето е почти невъзможно и стрелката не отчита ппостоянно. Според вас налага ли се нова настройка на газта?
  7. Мисля, че този модел няма такъв филтър - или поне досега не сме го открили. Отворихме горивната помпа, почистихме я, но положението е същото. Започнах да чета за бензиновите дюзи и за това, че може да има проблем в настройката на газовата уредба. Възможно ли е това? Благодаря предварително на всички, които се включват!
  8. Здравейте, отскоро караме пинин - двигател МПИ + газова уредба и имаме следния проблем - сутрин след палене при подаване на газта пада мощността и колата сякаш заглъхва и потеглянето е трудно. След включването на газовата уредба мощността се връща и колата работи без проблеми. Другото нещо е, че стрелката за бензина също не отчита нищо и е постоянно под нулата. Ако може някой да даде съвет за решаване на проблема и какво трябва да се направи ще сме много благодарни!
×
×
  • Създаване...