Премини към съдържание

Ruskow

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Пазарджик

Ruskow's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Не успях да се ориентирам къде да пусна темата моля да бъде преместена в правилния за това раздел.
  2. Не успях да се ориентирам къде да пусна темата моля да бъде преместена в правилния за това раздел.
  3. Здравейте.Колата е с двигател 4G92 SOHC 113hp 16V. Въпроса е следният: Може ли да се сложи глава тип DOHC от някой от другите версий на този мотор или следващия 4G93 ? И ако някой го е правил да сподели резултатите.
  4. Утре качвам новия рейл и вероятно и нов дебитомер щото ме съмнява че той прави проблемите.
  5. Така и така никой няма да отговори утре ще сменя цялата горивна рейка+клапан и ще пиша дали има промяна в работата на колата и най-вече разхода.
  6. Хаха ще ми се мерака ми е минал отдавна,но преди като е натисках даваше 13 макс в най-лошия случай т.е 1-ва 2-ра 3-та ракета газта в ламарината и това на всяко тръгване/спиране.
  7. Да намирам съм доста аномалий като неравни обороти от 1000до1500 и обратно нон стоп не само като е студена.Друго което ме съмнява е клапана за обратното гориво т.е този на горивния рейл съмнява ме да е проблемен защото към 5к оборота когато по принцип тръгваше сяя почва да е дави даже понякога и в ниските особено при завой на 2-ра скорост като и натисна газта и почва да се тресе цялата кола.Поръчал съм друг вече ще видим като го сложа дали ще се оправи.
  8. Друго да кажа разхода ми е прекалено голям за тази кола дава ми сигурно над 20/100 градско без да е напъвам.Някаква идея къде може да е проблема ? Свещи кабели дистрибутурна капачка ? Че това не се издържа направо
  9. хайде де нека некой ме светне малко за турбинирането по точно на какъв бууст може да издържи без да сменям нищо не търся кой знае колко коне. иначе двигателя по скоро скоростите са от дясната страна на колата върти само предна дясна гума.ако тва е което ме питаш и е от значение.иначе силно се надявам некой да ме светне за турбинирането.за сега съм се спрял на турбо+газов инжекцион че ще излене най-евтинко. който има опит да сподели малко.
  10. е да тва ми е ясно май ще си остане така може би ще му олекотя маховика да се развърта по бързо :D но може и да не се наложи харесва ми как върви
  11. И няма ли варянт за тунинговане на този двигател ? не държа некви космичеески цифри да изкара но поне 150коня ще са добре
  12. Кои еклипсета са с този двигател ?
  13. Къде ще го намеря тоя двигател и електроника ?
  14. Айде де никой нищо ли незнае за този двигател :icon_crying: :icon_blush:
  15. Здравейте. Отскоро съм собственик на Proton Persona 416glxi което си е чисто Mitsubishi 4G92 двигател. Доволен съм доста от колата върви си доста добре,НО винаги може и още.Въпроса е може ли да се турбинира този двигател 4G92 SOHC 16valve 113hp 1.6L и моля някой който го е правил или има инфорамация да сподели. Всяка тунинг идея е добре дошла !
×
×
  • Създаване...