Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Johnnie Walker

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Johnnie Walker е написал

  1. Колт 5 ми изглежда много много малък 😳 Знам, че аз самият си противореча - хем искам градска кола, хем да има място вътре, ама в 6-та генерация поне таванът е по-висок и някакси не изглежда толкова малка колата.
  2. Да, неориентиран съм, факт ! 😅 До сега съм имал съвсем бегъл опит с форд (фиеста) и рено меган и търся нещо с подобни размери или малко по-голяма сиреч градска кола, по възможност икономична (бензин/газ за предпочитане). Колт 6 много по-малък ли е от каризмата? Защото пък на него му се свалят седалките отзад и пак има място за багажи и обемни неща. А коя от двете е по-“претенциозна” спрямо консумативи, подръжка и т.н.?
  3. https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/notverkauf-mitsubishi-carisma-1-5-jahre-tuev-keine-maengel-top/738222740-216-1321 - а тази каризма как ви се струва? Салонът е малко грозничък сякаш, но иначе изглежда запазена..
  4. Здрасти, благодаря за отговора! В момента съм в Германия и обмислям предстоящото ми прибиране към Бг да е с кола от тук. Сега обаче попаднах на Colt VI от 2004-а и май ми допада повече 😅. Пък и ако е с 1.3 двигател ще е с нисък данък дето казваш и ти. Е, разбира се и цената е по-висока... Като цяло обмислям, разглеждам още и много бих се радвал да чуя различни мнения.
  5. Здравейте фенове на трите ромба ! Тъй като стана време и аз да си търся първа кола, реших да се допитам до по-опитните от вас. Искам да си взема кола от Германия (бюджетът е до 1500-2000€) и видях, че цените на каризмите са съвсем прилични. Тази, която харесах, е с двигател 1.6 mpi и с газова уредба (надявам се инжекцион), от 2002 година. Забележките, които са посочени в описанието са светене на check engine (нормално заради газта?) и разтрисане при рязко подаване на газ (това ставало само на газ, не на бензин, може би настройка?). Колата е на 260 000 км, но по думите на собственика е обслужвана редовно. Има TÜV до средата на 2019... Въпросите ми към вас са следните: 1. За кои неща да внимавам като отида да я гледам, къде са “слабите места” на автомобила? 2. Какъв е данъкът на колата в Бг, при положение че се води 103 к.с. 3. Бихте ли ми препоръчали този модел за първа кола (надеждност, издръжливост и т.н.) Благодаря ви предварително, Поздрави!
×
×
  • Създаване...