Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Mikee

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Mikee е написал

  1. Привет, като цяло са здрави автомобили, но съвета ми е ако имате възможност да го покарате малко по неравен терен, за да се чуе окачването и да вдите за доста обсъждания проблем за криви дискове. Колата която сте харесали с ръчни или автоматични скорости е?
  2. Mikee

    Смяна на габарит

    Аз като по слабичък, успях да сменя и двата без да разглобявам нищо, доста е тегаво, сучеш въртиш ръката и става. Като съвет, при поставянето може да го правиш на включен габарит и да се ориентираш къде мушиш по светлинката отпред на фара.
  3. Mikee

    Крушка D2S от къде?

    Привет, Малко късно виждам, но преди няколко месеца смених на моята крушките със същите които бяха заводски. Това са крушките които бяха на колата: https://www.osram.com/am/ecat/XENARC%20ORIGINAL-Xenon%20headlight%20lamps-Cars-Automotive%20Lighting/com/en/GPS01_1056953/PP_EUROPE_Europe_eCat/ZMP_4055062/
  4. Аз я свалих и я дадох на един познат който се занимава с електроника, ще видим какво ще стане.
  5. При мен няма ядове с акумулатора, вярно, че я карам всеки ден, но и за седмица бях в командировка, като се прибирах въртнах ключа и веднага запали.
  6. Привет, да попитам някой се е добрал до информация какъв е проблема или къде в София могат да го оправят. Като допълнително инфо мога да дам грешката която ми изписва на дисплея когато натисна иконката с телефонче.
  7. Mikee

    Капачки

    http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/mofsCM-AFIp7L6YNHL8mu8Q.jpg Търся 4 капачки за джанти като тези на снимката, както и пласмасовата капачка на тавана, където се закачват греди за багажник. Автомобила е Lancer X
  8. Mikee

    Проблем с чистачки Lancer X

    Проблема е решен, явно някоя гладна мишка е хапвала. 3-от 5-те кабела бяха прегризани.
  9. Привет, Наскоро станах горд собственик на Mitsubishi Lancer 1.8 CVT. Днес, май за сефте цъкнах лостчето на чистачките и ситуацията бше много интересна. А ето и симптомите: Когато го дам в най- горна позиция, при настройка за почистване за 4сек, чистачките правят няколко почиствания и спират, но спират където си решат. При нстройка да работят заедно с пръскачките, не спират дори след като стъклото е съвсем сухо. При позиция ауто тръгват и въпреки, че стъклото е сухо не спират. Имате ли някаква идея какъв е проблема, лесно ли е отстраним, или съвет при кой да я закарам, в София, за да я погледне.
×
×
  • Създаване...