Премини към съдържание

Junkie

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

За Junkie

  • Рожден ден 12/17/1986

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Galant 2.0i

Junkie's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Junkie

    Галант с 18" джанти?

    Добре, стигнах до извода в крайна сметка че, 18" 7.5J с гума 215/40 влиза. Има обаче едно АКО... Въпросните фланци предполагам ще са поне 50мм след главината, което значи, че ще измести ЕТ на джантата.. или се лъжа? Ужас, сигурно питам като 1вокласник :icon_clap: Все пак колегата frantic доста ми помогна с горния линк, добих представа хората как си обуват колите(Бирата от мен ако се видим! :drinks: ) Пък и нали знаете, кефа цена няма.. то в крайна сметка белите стават от безхаберие, не от големи джанти... Ще се радвам и ако на ринга излезе някой с 18 цолови да сподели :icon_thumbup: Просто от финансова гледна точка, ако трябва да купувам главини, джанти, майстори за смяна и ала бала... ми излиза ДОСТА по-ефтино(и бих казал по-красиво) да сложа тия джанти с фланци. Скоро ще пусна инфо до къде съм стигнал. :rulez:
  2. Junkie

    Галант с 18" джанти?

    Е тука ме заинтригува! Само че, нямам НИКАКВА представа кой може да го направи това. Ти си първия от който чувам за такава операция. Случайно да имате препоръка за такъв човек? А, между другото.. тва че, джантите са 5х120 нали не винаги значи, че са ОЕМ BMW? Никога не съм казвал че са оригинални BMW джанти, а че бяха на такава кола. Като гледам братушките, и те не слагат само ОЕМ мицубиши така че... в тая част коментара беше леко излишен.. Ще помоля теб и колегите ентусиасти - нека не го обръщаме на форум тип бай-ганьо... Да питам и 50 човека да ми кажат колко съм тъп че питам.... Благодаря за инфото все пак! Ще се радвам ако мога да издиря някой да направи тая операция с джантите. :drinks: :rulez:
  3. Junkie

    Галант с 18" джанти?

    Виж, джантата е един път... ще му стои уникално. да не говорим за самата рядкост на тая джанта. Както и да е всъщност, защо тогава US галанта побира 18" ? Има ли разлика между двата освен визуална? Или друго имаш в предвид? Съжалявам ама съм много бос още с тия галанти.... ще пада четене и питане :icon_blush:
  4. Junkie

    Галант с 18" джанти?

    Точно това искам да знам, дали е нужно да се пипат подкалници и ала бала... Иначе, стабилност? да бе :D На Е36цата с големите гуми дърпаше към всяка неравност и като цяло стана по-кофти возията, особено над 120-130км/ч, ама ще го прежаля(отново) стига да влизат тия гуми, пък и не мисля че, жертвите по предницата ще са големи, от малкото ми опит навремето с Е36 - сложихме усилени тампони навсякъде(сиреч М-кови) и предницата 3 години беше бетон с 18" колела... не знам за това, ще се пита допълнително :rulez: В този ред на мисли, дали има И друг вариант освен фланци? Има ли някакви plug&play главини които могат да паснат без допълнително работа с различно междуболтово от 4х114.3? Би ме улеснило доста..
  5. Здравейте колеги, от 10тина дни притежавам Галант и реших да се регистрирам най-после. :icon_thumbup: Имам и питане, не знам дали не бъркам подфорума. Ако е така ме извинете. Искам да знам, дали 18" джанта 7.5j ЕТ41 може да пасне без преправяне, че ми останаха едни джанти от Е36цата пък никой не ги иска, та мисля да ги сложа на галанта.... В случая ще трябва да си поръчам преходни фланци които не са евтини.. пък да не стане да дам едни пари и джантата да не влезе.... :help:
×
×
  • Създаване...