Премини към съдържание

teodor111

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Ruse

teodor111's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте отново. Вече съм на финалната права за закупуване на Спейс Стар и имам следния въпрос. Ако диз. двигател е на Рено, защо се води DID, а не е DCI или DTI? Харесал съм 1,9 DID 115 к.с. Мнения за него?
  2. Здравейте отново. Още не съм купил, но ровя като луд в сайтовете и ми светна една лампа( в главата). Тук някъде четох, че има бензинов мотор на който неможе да се сложи газова уредба. За първи път чувам подобно нещо, но ще го приема. Моля Ви кажете кой е този мотор да внимавам при покупката.
  3. Благодаря за споделените мнения. Търсенето продължава. Като (ако) купя, ще пиша пак.
  4. Благодаря за отговорите. Като говорите за малък разход, колко е малък? На бензин, на газ? Чета пак тук, че 1.3 масовият двигател не е от най-динамичните. Едвали не на баир с пуснат климатик някой трябва да те дърпа. Толкова ли са слаби тези двигатели? Дайте идея какво да гледам.
  5. Колеги, вярно ли е че съединителя при диз. двигател на Спейс Стар е 2000лв? То май освен мотора, французите са набутали вътре и великия демпферен съединител, който слагат на Лагуна и Меган Сценик. При бензиновите двигатели колко е цената? Чета че там всичко било японско, без чужди примеси. Все пак неискам един агрегат от колата да струва колкото нея и първия ремонт да ми е последен. Май ще почвам пак да си мисля за газ. Човек неможе да избяга от съдбата си.
  6. Браво колеги. Все съм влизал във форуми, ама толкова изчерпателен и бърз отговор не бях виждал. Забравих да пиша първия път, че твърдо съм решил да е диз. двигател. Наиграх се вече на газови уредби. Само от уважение към по-горе отговорилите няма да споделя какво си мисля многото недостатъци на колите с газ. Въпреки, че аз лично и жена ми караме такива от 15г. Аз лично от 9год. вече карам дизел и напук на това, че в европа ги забраняват, пак дизел търся. Ако може и там малко мнения ще съм много благодарен. Между другото тук във форума мога ли да разчитам на помощ при оглед на колата? Силно се съмнявам, че ще си купя кола от Русе. Тук поради румънският наплив цените са доста завишени, а търговците не са най-коректните и честни хора. Така че най-вероятно ще обикалям родината.
  7. Здравейте колеги, молбата ми е следната. Предстои ми покупка на поредната кола и се спрях на Спейс Стар. Кажете ми малко повече за модела и на какво да наблегна при огледа на автомобила. Кои са слаби места. Едни страдат от заден мост, други от окачване, трети са със слаба електроника, а всички останали страдат от простотията на собственика си. Днес разни специалисти ме убеждаваха колко много гниели точно тези коли, но нещо не ми се връзва кола след 2000г да гние като мушмула. Ако може дайте и малко цени на части, обслужване и консумативи. Общо взето искам да добия някаква обща информация за това какво да очаквам и какво ще очаква мен след покупката. Благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...