Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Giant

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Giant е написал

  1. Жестоко, а някой да сподели дали е го сменял...трудно ли е, целия резервоар се сваля предполагам. Вагончето вече е на 370 хил. км и никога не е сменян въпросния филтър, по принцип на колко км. е смяната ?
  2. Къде се намира горивният филтър понеже чух много мнения от майстори,а никой не го намира....
  3. Имам Space Wagon 99г. 2.4 GDI Дойде време за смяна на ангражен ремък и ролки и ми казаха, че било скъпичко. Може ли някой да ми каже горе долу колко ще излезе тази смяна с части и работа. Благодаря предварително
  4. Нивото на маслото си е добре, от време на време доливам масълце, но в нормите за такъв двигател. Аз проблема с оборотите го имам от лятото ии до са така си я карам, нямам време да я оставям в сервизи. Аз мисля че проблема ми е свързан с токовете на колата. Свещи знам ли :(
  5. На мен проблемът с оборотите не ми е свързан с махане на акумолатор или поне не съм останал с това впечатление. Колата в началото след запалване си работи перфектно но след известно време каране, да речем час, оборотите в спряло положение започват да "играят" и червената лампичка за маслото започва да ми присветва. На какво може да се дължи това, при положение, че смених маслото и лампичката продължава да присветва ? А вчера забелязах и светване на оранжевата лампа с чайниче, която май е за нивото на маслото, когато спусках на скорост и отвреме на време натисках спирачка на едно нанадолнище.
  6. Оборотите на моето вагонче 99г. 2.4GDI, в спряло положение не са постоянни. В началото като запаля си работи добре, но след 30-40мин. каране, на сфеторите оборотите започват да "играят" и червената лампичка за маслото започва да присветва на най-ниските обороти(около или под 500 оборота). Какво може да му е ???
×
×
  • Създаване...