Премини към съдържание

3sp0r

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което 3sp0r е написал

  1. 3sp0r

    Проблем със скоростите

    Здравейте колеги. Ударих на камък с намирането на скоростна кутия за моя Галант. Има ли някой който да продава за съответният модел? Ще съм благодарен ако някой разполага с трансмисия да ми пише на лично.
  2. 3sp0r

    Проблем със скоростите

    Ако са само лагерите ще е добре До сега не съм имал проблеми с превключването на скоростите, но ще взема предвид съвета за синхронизатора.
  3. 3sp0r

    Проблем със скоростите

    Благодаря за отговора.
  4. 3sp0r

    Проблем със скоростите

    Здравейте колеги. Вчера водих моя Галант (2000 г. TD 2,0-90 к.с) на доктор. Има шумове в скоростната кутия, разликата в звука на двигателя с натиснат съединител и на свободна е осезаем.Оказа се че трябва да се ремонтира трансмисията. Още не е свалена и съответно не е ясно, кое е за смяна. Интересува ме каква е цената на втора ръка кутия и съответно кои модели стават и за моя Галант. Специално от този тип двигател ли трябва да бъде?
  5. 3sp0r

    Галант гърловина

    Да, до горе го напълних Благодаря за бързия отговор. Скоро ще опитам да сменя гърловината и дано теча изчезне
  6. Здравейте колеги, скоро си закупих Галант GLS 2.0 дизел 2000 година. Оказа се, че при зареждане на гориво тече нафта от гърловината или меките връзки до резервоара. Въпроса ми е мога ли да сменя тези маркучи и гърловината при пълен резервоар или трябва да го изпразня преди да откачам каквото и да е било?
×
×
  • Създаване...