Премини към съдържание

Bihito

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Интернет контакт

  • AIM
    bihito

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Carisma

Bihito's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодаря ти! Аз вече съм ги изчел гореспоменатите теми от линка, просто търсех съвет за конкретни слаби места, но явно нямат толкова ;)
  2. Здравейте, предстои ми покупка на Еклипс 2г. Харесал съм една от мобиле и утре ще се срещнем с човека за оглед.Та мисълта ми е ако може да ме посъветвате какво точно да гледам и какви са и слабите места? Гние ли лесно и къде? Търсих отговор на тези въпроси тук в форума но не попаднах на нищо конкретно.За това моля собствениците на такива да кажат! Благодаря предварително!
  3. Bihito

    Генерация на 1.6 16в

    Ами да ти кажа все още несъм я засичал с точност.Мисля, че има но тя е минимална. В града ми гори около 10 което си ме устрйва. Поздрави! :icon_thumbup: :mitsu-smiley: :icon_thumbup:
  4. Bihito

    Генерация на 1.6 16в

    Хора аз си смених обикновенното гърне със спортно и махнах катализатора и като че ли колата се отпуши и върви по добре...пък и визията стана по добра а за звука просто ми гали душата немога да се спра да я карам :icon_rock: ето и снимка...
  5. Здравейте, вчера ми блокира цилиндърчето на задното ляво колело на моята Каризма. Понеже съм от Габрово а тук няма от каде да намеря нов.... Може ли някои да ми каже цена за нов и от каде мога да поръчам? Рамата ми е :XMCLNDA1ATF013311 Мерси!
  6. Bihito

    Колани

    Може и да си прав.Ще потърся къде правят диагностика и ще мина от там, после ако има нещо ще се посъветвам с вас отново. Мерси!
  7. Bihito

    Колани

    Явно когато е станал удара са се задеиствали аирбеците и от там и коланите и понеже ми е сменян волана сирурно е станало точно така както спомена ти.Явно е заблуден компютъра защото индикацията за SRS изгасва след подаване на контакт. Иначе буксите на коланите са закачени.Ще търся втора употреба колани от някоя морга и така ще е...
  8. Bihito

    Колани

    Благодаря ти за информацията миро! Само незнам от каде да намеря втора употреба и ако може да ми кажеш цена на новите ще съм благодарен.
  9. Bihito

    Колани

    Здравейте, имам проблем с коланите. Значи наскоро забелязах че изобщо не работят :icon_hmm: дърпам рязско и никаква реакция и на 2-та предни колана! реших че нещо механизмите са се прецакали и разглобих там мястото за да стигна до механизма и какво да видя - някакви жици и има нещо като капсула и е нещо като електроника и останах доста изненадан. Та въроса ми е какво да правя? Давайте идеи че така без колани не е приятно може и да ме спрът от движение ако разберат от КАТ пък и за безопасността е добре да си работят.
  10. Bihito

    Спирачна помпа?

    Мерси DJ Tymbi ще потърся тези неща но незнам точно от къде.Ще проверя в някои магазин за авточасти. А иначе няма ли начин да си поръчам нова? И горе долу какви пари са знаеш ли?
  11. Здравейте фенове на :mitsu-smiley: наскоро си купих Каризма 1.6 96г. Карам я вече 2 седмици и съм много доволен! Само че в началото като я купувах усетих че педала на спирачките е много мек и си помислих че трябва да се обезвъздушат.Отидох в един сервиз и се оказа че е спирачна помпа. Много ви моля колеги ако някои знае за какви пари и от каде мога да си поръчам да ми помогне че така е много кофти и кой знае кога ще откажат спирачките :help: Благодаря ви предварително!
×
×
  • Създаване...