Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Wifiwi

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Wifiwi's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Вече се търси пинин 4/5 врати 2.0gdi във възможно по- добро състояние. Ще си се кара на бензин както си трябва.
  2. Еее значи затова няма. Благодаря за пояснението.
  3. Определено ще потърся колега за диагностика. Нещо почвам да се съмнявам дали съществува Пинин с 4/5 врати 1.8GDI 88kw/120к.с. Видях само с 2/3 врати с точно този двигател по обявите?
  4. Мисля преди покупката да закарам машината в оторизиран сервиз на Mitsubishi. Да закачат компютъра на колата, да видят за грешки и каквото може, че по- скоро бих дал някой лев преди покупката от колкото после да излезе нещо по- сериозно. Къде бихте ми препоръчали да закарам Пинина за диагностика в София и ориентировачно колко струва една диагностика ?
  5. Моля някой да ми каже къде се номера на двигателя на 1.8gdi ?
  6. 2.8 е с по здрава трансмисия. Всичко от долу е усилено сравнение с 2.5, но и по- малкия двигател е вариант. Имам приатели с 2.5 и си карат без грижа по лов и риболов. Според мен вземи по- запазения екземпляр.
  7. Не знам да има излязъл от завода Пинин с другдвигател различен от 1.8 и 2.0 бензинови джедали и MPI. А каква е разликата в 1.8 и 2.0gdi ? Като обслужване и подръжка една им ли е цента?
  8. До колкото разбрах работи едновременно на газ и бензин. Течната фаза е нещо ново и разбирасе след монтирането ще има минимум 2г. гаранция иначе не бих експериментирал. Във форума прочетох доста компететни мнения относно Пинина и се надявам да кажат, че не е толкова кекаво, че да не може да се ползва по черните пътища. Много негативни мнения ми казват хора който само са чували за Пинина. Ако колата е подържана и всичко и е в ред не би трябвало да е по- зле от другите автомобили в своя клас.
  9. Здравейте! Решил съм да купувам Pajero pinin 1.8gdi след 2001г. Ще се ползва за лов и през зимата ако е много лоша пътната обстановка по магистралата. Избрах двигателя да е 1.8gdi заради възможноста да му се сложи tech gas(в София ми предложиха за 2000.лв уредбата). За 2.0gdi не можело да се постави? До колкото четох Pinin-a е точно това което търся от към комфорт и лек джип- проходим, но без някакви сериозни претенции за offroad, но мен ми трябва за лов на който някои и с леки коли ходят до някъде. Имам опит вече с няколко 4x4 автомобила и сега съм се насочил за нещо по компактно и икономично джипче. Интересува ме всички ли Пинин имат LSD на задния диф. след 2001г. gdi? Много протииворечиви мнения има за Пинина, но няма перфектен автомобил за всичко. Имат слаба антикорозионна защита и трябва да се внимава при огледа. Някой ако е слагал на 1.8gdi газ ще съм много благодарен да сподели повече информация. Благодаря за вниманието!
×
×
  • Създаване...