Премини към съдържание

realm_down

Потребители
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

realm_down's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, Търся пръскалки за чистачки, за 4та генерация Еклипс. Не знам дали са идентични със старите генерации и/или на други автомобили с марка Мицубиши, но с оглед на предстоящия зимен сезон - зорът е голям :D . Поздрави, Жоро
  2. Благодаря, но съм от Пловдив. Има вариант с транспорт за моя сметка + проба.
  3. Здравейте, колеги, Т.к. капачката на резервоара ми бе открадната, търся такава, която би станала на Eclipse 4G.
  4. Притеснението ми е, че ще се компроментира качеството на звука. От известните марки не откривам такива с wifi, а на такива като - http://aval-bg.com/3658/D6900A не знам какво ще възпроизвеждането. Дайте мнение.
  5. Благодаря за препоръката. А по отношение на възпроизводителността на звук - ще има ли разлика?
  6. Здраейте, колеги, Обмислям смяната на заводското CD с универсална мултимедия. Автомобилът е Eclipse 4g, 2008-ма със заводски rockford fosgatе. Спрял съм се на вариант: http://iskamgps.com/article/4343/Универсална-мултимедия-двоен-дин-ES890G-GPSDVD-WinCE-6.2-инча Според вас ще има ли проблем при свързването и ще бъде ли необходим допълнителен hardware? Благодаря предварително.
  7. Здравейте, колеги, Обмислям поставянето на турбо през текущата година, но т.к. съм крайно неук в тази област Ви моля за съйдествие/съвети - какво е важно да се знае, има ли рискове, тип турбо, препоръчани сервизи, към които мога да се обърна. Използвах търсачката, но не открих информация, за генерацията автомобил, за който питам - Eclipse 4G, 2008 г., автомат. Благодаря предварително на всеки отзовал се. Поздрави, Жоро
  8. Здравейте, колеги, Някой може ли да ме упъти - от къде мога да закупя датчици за налягане в гумите, т.к. при смяна на джантите, от предходния собственик, са били премахнати. Индикатора на таблото постоянно свети, което дразни. Благодаря предварително.
  9. Здравейте, колеги, Търся информация от къде мога да закупя лайсна, за Eclipse 4G (2008):
  10. Здравейте, скъпи колеги, Пиша Ви във връзка с наскоро появил се проблем - при 2000 оборота в минута (+/-100) се чува звук, напомнящ стържене. Автомобилът е с автоматична скоростна кутия, като звукът се появява на всяка от скоростите при посочените обороти. Спирам я от движение до следващата седмица, но, моля, ако някой знае да подсказва. Имам и още едно питане - бихте ли ми препоръчали специалисти, запознати с изкуството наречено Мицубиши, позиционирани в София или в Пловдив? Благодаря предварително за съдействието.
  11. Не съм запознат - за това и питам. А по другия въпрос съвет/мнение?
  12. Здравейте, колеги, Преди месец закупих Мицубиши Еклипс 4G, 2008, автомат, от първи собственик (за щастие) - до тук добрата част. На лице са 2 проблема: - При смяна на скорост светва/премигва сигнал "Brake" на таблото (излишно ли се притеснявам или е нормално?); - Индикаторът за проблем с налягането в гумите свети/мига постоянно. Джантите са сменяни, като на места прочетох, че, ако сензорите не били прикачени на новите джанти, винаги ще показва проблем, т.к. не чете дата (има ли нещо такова?). Моля, който има know-how, да ме "светне" по гореописаните проблеми. Благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...