Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ivantyanov

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което ivantyanov е написал

  1. Здравейте,някой може ли да помогне .Търся чертеж на планката която се захваща към колектора.Да ми я направят от неръждаема стомана.Ще сменям тръбите на изпускателната система от нормални на неръждаема стомана.Двигателят ми е 4g63 от 2007.не искам да свалям моя защото ще скъсам шпилките-а пък и я ползвам всеки ден.
  2. ivantyanov

    Ауспух

    Здравейте на всички,имам един проблем с моето комби.проби ми се тръбата на ауспуха преди катализатора(на гъвкавата връзка).искам да попитам дали са взаимно заменяме с друг модел на мицубиши.колата е lancer kombi 2.0 16v-135коня-2007година.По каталог ми излиза MN180083. Благодаря предварително.
  3. Здравейте, искам да си купя уред, за да мога да си диагностицирам колата. Порових се в интернет, но така и не мога да реша какво да купя. Колата е Space Star 1.6 16v 2005
  4. Здравейте,трябва да сменям двете предни главини.Опитах се да сменя предните лагери но не излизат дори при опит за избиване с 12тонна преса,като заварени са.Въпросът ми е от кои модели коли мога да търся предни главини втора употреба които да са еднакви с моите?Благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...