Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Kaloyanski

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Kaloyanski е написал

  1. Здравейте, някой може ли да ми каже за Mitsubishi Montero 1998г модел, внесено е от САЩ и VIN номера който се намира на плочка под предното стъкло от шофьорската страна не съвпада целия с номер на шасито. Номера който е зад дясна задна гума съвпадат последните осем числа с тези на VIN номера. Това нормално ли е? Благодаря предварително за помощта!
  2. DJ Tymbi - хиляди благодарносто. Това го принтирам, отиваме в салона и им казвам: С авера имаме един чек лист за 45 минути ще сме готови. Ако го премине теста, купувам го :D
  3. Благодаря Венци, май така ще стане накрая.
  4. Здравейте, искам малко съвети при покупката на Mitsubishi Pajero 3.2DID Голям фен съм на Mitsubishi и вече мисля, че дойде момента да се обзаведа с някой екземпляр. Понеже никога не съм притежавал джип, и никога не съм карал и поддържал дизел и идея си нямам какво да гледам. Харесъл съм си този екземпляр http://www.cars.bg/c1468314 и мисля да отида на оглед. Ще съм благодарен ако ми споделите опит при покупката на подобни возила. Наясно съм, че не всичко може да се разбере и прецени на място, но в най-общия случай да знам какво да гледам. Благодаря предварително за коментарите.
×
×
  • Създаване...