Премини към съдържание

kalouenka

Потребител
  • От него общо

    22
  • Регистрация

  • Беше тук

kalouenka's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Аз моя го намерих за 250лв. от Варна един френд си го турбинира и не му трябваше дебитомера и ми го продаде потурси из моргите !! не го взимай нов няма смисъл :
  2. Здравейте, аз си рещих проблема който беше в дебитомера.. след като си го смених всичко си е ок :))))ако някой друг има сходен проблем да пробва ДЕБИТОМЕРА :)) :icon_rock:
  3. Ходих на диагностика и ми искара грешка 44 : което е бобина : стъпковото моторче го почистих както и отвора кадето се слага не е износено ..... от което явно проблема с гасненето ми е от бобината : поне с тази грешка която я дава :)
  4. DJ Tymbi прав си !! самоче май първо ще отида да си направя диагностика на мотора и тогава да ги мисля тези неща :)) Ще може ли да ми кажеш каде да ходя на диагностика :) каза нещо за Симьоновско Шосе :
  5. DJ Tymbi Сутринтта си запалих колата (студена) и запо4на да гасне след най-малкото спиране губи обороти демек играят .... загасна около 12 пути от сутринтта до сега излязал съм в 7 :(( след като започна да загрява и да се стопля започна да дърги обороти ... караь я 1,2,3 30-4050-60 км в час след което рещиь да намаля паднаха оборотите но се въстановихаимах късмет.. оба4е трябваше да изпреваря едно деде и като трябваше да намаля и да спра колата изгасна....... :icon_censored: направо подивях като я запалих на ново се поеви един странен шим сякаш ремака пресвири ама не точно нещо смесено........ после оставих я да поработи 30 мин след което я изгасих изчаках 5 мин. след което пак я запалих и това скрибуцане беше почти изчезнало демек не се чуваше чак така ..... изключих я отново... и я запалих и скрибуцането го нямаше.... после тръгнах за работа по цариградско и на моста ми загасна колата яко след 1-ва 2-ра 3-та като бях я малко засилил... пак се поеви ::(((((((( направо ненам каво да правя ще взема да я продам накрая...... :icon_censored: :icon_crying: :icon_crying: :icon_crying: :icon_censored: :icon_crying:
  6. 93TSIAWD А колко струва такова моторче :?
  7. 93TSIAWD Искаш да кажеш че това е проблема при мен :? ако е той то тогава трябва да го сменя това моторче ?? и се чудя дали ще е скъпо моточето??? В Неделя ще мина през DJ-я за да я погледне че немога да карма така гасне ми и не е приятно
  8. DJ Tymbi Ето ми го проблема в неделя ще я погледнещ като дойда предварително в субота ще ти се обадя :))) дано да е нещо малко и да може да се оправи иначе колата няма равна ::) само това и е проблема гасненето :
  9. iNFECTED Защото работя от 1-месец и малко : предполагам за това
  10. еееееееееееее супер яко значи аз съм много близо :)) на мен работата ми е на Плачковица :))))))))) само трябва да видя кога ще може да си запиша час и какви пари ще ми излезе и разбирасе кога са свободни :?
  11. shades Ами добре на него каде му е сервиза ?? :)) искам да си я оправя че :mitsu-smiley: машината е невероятна : там предполагам че ще могат да ми направят диагностиката ? DJ Tymbi Къде ти е сервиза и кога ще си по-свободен да я погледнем :??? Ще почерпя ако я оправим :icon_n_king: :)))) ааа и друго иска ми се да идвам на срещите на клуб, че нали си имам :mitsu-smiley: машинка вече ;:) :icon_dance:
  12. DJ Tymbi Няможах да дойда, трябваше да пътувам :( имаш ли идея от какво може да е загасването ?
  13. shades Все пак според теб от какво идва това загасване сега се прибирам и ми загасна 2-пъти :( ще видя тази седмиза да я закача на диагностика иначе питам дали има някой друг с подобен проблем и го е разрешил за да мога и аз да го оправя : иначе колата е супер всичко друго и е наред :
  14. Galant2002 това ми го прави с лампата само когато ми загасне колата и когато примерно сутринтта не съм я изчакал да загрее и минавам 3-4 метра и ми се включва иначе като си загрее и си я карам и не ми изгасне сичко си е ок :? Значи на диагностика да я заведа :???? да я закачат на компютъра и да покаже от какво е проблема ???
×
×
  • Създаване...