Премини към съдържание

cashintor

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

cashintor's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Staki, закарано е всичко. Знам, че пламен е човекът. Ще видим с моя кораб какво ще стане... Благодарен съм му и на екипа му. Оказа се, че това е интересен и странен проблем и ако се разбере какво е, ще го опиша тук и ще ви държа в течение. Торкът е здрав, а скоростната кутия изглежда добре. Успех на всички, благодаря!
  2. OK, същият ли ти е номерът от есента - на 725?
  3. ОК, само торка ли да докарам или как е най - добре?
  4. Еми ОК, Пламене, да ти го донеса ли торка утре сутрин или кога? Или какво можем да измислим и направим, че малко ме забиха при тези коУеги...
  5. Да добавя, правили са някаква компютърна диагностика, на която нямало грешки и съответно проблемът бил механичен... Все пак, като има проблем с част от колата, на диагностиката не се ли показва и проблемната част т.е. скорости или турбината им, макар и механични части?
  6. Знам за DJ Tymbi и съм доволен, ремонтира ми мн неща по ходовата част миналата година, но инцидентът със скоростите стана далече от Пламен на другия край на Сф на големия сняг/студ и 1-2 4аса от сервиза му, иначе само при него бих отишъл. Обаче за 5 мин се дръпнахме бавно на работещ двг и N предавка до близкия сервиз, да не било някаква дреболия и там хората са свалили кутията и я гледали странно, отказах им да я отварят -400 лв.. Шлиците на валовете били в 'перфектно' състояние, хидравличния пр. ('Кръглата поничка' ли е това Торк???) не са го цепили или проверявали дали е дал проблем, защото явно не могли. Като проблеми дотук излиза, че може да са: - запушен/кондензирал филтър на маслото на автоматика, поради преспата - ще се смени с маслото - Турбинката/хидравличен преобразувател/съединител / кръглата поничка / Торк ли е това? - намерил съм работещо такова чудо и мога да го купя - кутията - но шлиците били в 'перфектно' състояние ? Трудно бих си позволил/купил кутия, но намерих за около 350/400лв. Нямам големи възможности за сериозни ремонти, особено след празниците..тежко е.. Какъв може да е проблемът и какво да направя? Благодаря!
  7. След като бях паркирал в/у снежна бабуна, сутрунта с 300 зора наляво/надясно успях да изляза, но след 150 метра на десен обратен завой спря да сменя предавки, които изчезнаха. Оставих го при едни квартални майстори и не могат/ не искат да направят друго, освен да им занеса автомат. Кутия и да я сменят (250лв).? Какво е най - оптимално като решение А София? Благодаря! - Георгиев
×
×
  • Създаване...