Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Dan3ata

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Dan3ata's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Мерси колеги за изчерпателното инфо! Колата я пробвахв ече но се отказах, тъй катоходовата част е доста разтропана а и е на 160 хиляди мили. Ще се търси Мицу с по прилична поддръжка, но на дневен ред е продажбата на Мерцедеса така че първо нея ще отхвърля! Мерси още веднъж! :icon_thumbup:
  2. И все пак за какви пари говорим за поддръжката? Някой знае ли? :icon_hmm: и намират ли се частите лесно щото като знам какво и мисля на тая кола може и да се наложи да сменям туй - онуй! :icon_blush:
  3. Четох и най - вече се чудя, защо не виждам 3-литров мотор - 245 к.с. ??? :blink:
  4. Привет колеги! Доста инфо потърсих и въпреки че се намира такова, далеч не е от компетентни хора, затова мисля че тук е най - доброто място за въпроси! :worthy: Предлагат ми Додж Стелт, 94г. 3.0i. мотор, 245 к.с.; Някой знае ли подробности относно поддръжката на такъв автомобил? За бенца е ясно, то мерак с пари се гаси, но ще имам ли сериозни разходи по поддръжката и трудности с намирането на частите? Съвместими ли са с тези на 3000GT, защото ако сглобката е американска предполагам ще има разлики? И другия ми въпрос, вярно ли е, че модела претърпява фейс - лифт в към края на 93г. след което не се произвеждат Стелт-ове с вдигащи се фарове а само с лупи? Мерси предварително!
  5. Здравейте Мицубиши-манияци! Днес докато се ровех в нет-а попаднах на вашия форум ида си призная съм много приятно изненадан! Наскоро се реших да си купувам Мицубиши Галант 2000-2002г. Естествено като практичен човек реших да избера марката и модела няколко месеца преди да си купя автомобил за да мога и да събера нужното info! Другата седмица заминавам за Германия където ще купувам две коли (Ауди-та) с цел продажба и спестяване на някой друг лев за така мечтания Галант! :rolleyes: Много съм слушал за VR-4 и за 400-те коня до които стига искам да попитам каква е най - близката до това "чудо" версия на Галант 2000-2002? Другият ми въпрос е свързан с производството на автомобилите: Произвеждат ли се в Европа или не? Питам това защото разбрахче за произведени извън ЕС автомобили все още се плаща мито а аз искам да го избегна ако мога! Предварително благодаря на всички ви и извинявайте за невежеството!
×
×
  • Създаване...