Премини към съдържание

Buda

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Стара Загора

Buda's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Buda

    Galant 2.5 v6, Avance

    Твоята има ли ГИ?
  2. Buda

    Galant 2.5 v6, Avance

    Предпочитам ръчка.
  3. Здравей!

    Не търсиш комби ,но да споделя само аз.

    http://olx.bg/ad/mitsubishi-galant-2-5-v6-24v-ID5IRkO.html#5b00d102ba

    Всичко съм сменил което можеш да си представиш.

    апък имам и спортист :)

    http://olx.bg/ad/mitsubishi-fto-fto-ID4G9ti.html

  4. Buda

    Galant 2.5 v6, Avance

    Прав си, напълно. Нещата които гледам са: -Двигателят да е тих, да не трака. -Скоростите да влизат леко (с особено внимание от 3та към 2ра) -Ръжда въпреки, че май няма как да няма отдолу по купето и по веждите. -Кривите дискове, но май те са консуматив.
  5. Buda

    Galant 2.5 v6, Avance

    Не съм ходил да го гледам, но я знам обявата. Малко далеч ми идва Плевен, за да отида да го видя специално него, но може и това да се случи съвсем скоро, тъй като взех да губя търпение. Конкретно тази на снимките това, което забелязах е, че антената не се показва, задницата ми изглежда по-ниска от предницата и на таблото стрелките светят силно, приборите в бяло не чак толкова(може и да е намалена яркостта). Забележките по боята се забелязват, но е нормално за стара кола. Може да се бъркам за всичко и колата да си заслужава, разбира се. Другият Галант в тази автокъща автоматика някак си ми изглежда по-читав. Като ги качиха обявите им проверих виновете и този с ръчна с.к. не беше 2003та, а 2002 или 2001, забравих вече.
  6. Привет! След много търсене, лутане и разочарования реших да опитам и с това да пиша тема тук, може пък някой фен, пазил своето бижу,да склони да си предложи колата... Та търся: Галант 2,5 v6, седан, аванс купе, ръчна с.к.,кожен салон, ако е с ГИ е предимство.
  7. Buda

    Lancer 2006 2.0i Sport

    Извинявам се за невниманието. Тамата може да се затрие.
  8. Buda

    Lancer 2006 2.0i Sport

    Здравейте! Имам няколко въпроса за въпросния модел автомобил. Интересува ме: 1. Мотора има ли проблеми с механичните повдигачи на клапаните както при Галанта? Гледах клип в ютуб на такъв лансър същата година и модел, на който се чуваше тракане от мотора. 2. Ръждясват ли им и на тях много задните вежди и като цяло ръждата къде се проявява най-много? 3. Имат ли проблеми с със скоростните кутии както Галантите? (синхронизатора между 2ра и 1ва) Задавам тези въпроси, защото като цяло инфото в нета за този модел е кът явно е, че не са много масов модел. Също така питам, защото съм хвърлил око на ето този екземпляр: http://m.mobile.bg/details/11446789961501825 Някой, ако го е оглвждал ще се радвам да сподели. Не е от скоро обявата. На една от снимките на таблото се вижда горе леко вдясно светнала една жълта лампа, някой да знае за какво е? Благодаря Ви предварително.
×
×
  • Създаване...