Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

gngeorgiev

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

gngeorgiev's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колега тая лента от тия дето ги продават в ибей за 20-30$ ли е или от тия дето са специално за мицубиши правени 100$+? И също така, малко извън темата, от къде си намери стойката за номера?
  2. Момци, аз съм леко нов в мицубиши клуба, някой може ли да разясни какво се прави на тия сбирки с преспиване(освен очевидното пийние) и дали си влачите семейството с вас, че аз още си нямам митсубиши приятелчета с които да се комбинирам например.
  3. Да, ние ще се доразберем на лично, ако има нещо за споделяне после ще споделя. Ако, пък има още някой, който може да сподели нещо, нека заповяда :icon_thumbup:
  4. Аз съм в Младост, но не е проблем да дойда където и да е. Иначе, след това утре(събота) ще идвам до София, през деня, а после през седмицата пак съм си тук. Като цяло уикенда съм си у Село :icon_rock:
  5. Мхм, може аз съм в София днес до вечерта.
  6. Предполагам 100 000 - 150 000 км като максимум. Газта твърдо я пропускам, не искам да е помирисвала газ :rolleyes:
  7. Рови рови :D 1. Предпочитам седан основно поради визуални причини, не му се кефя толкова на спортбека. 2. Честно казано, аз и преди да пусна темата, а и сега, след твоя отговор търсих нивата на оборудване, но не ги намерих никъде. Разбира се, че най-вероятно бих предпочел по-високо ниво, ако имам избор, но не е от най-решаващите фактори. 3. Така като гледам масово са 2008, не съм запознат защо по-рядко се срещат 2009, но за момента съм се насочил към 2008. 4. Някой вярва ли на километрите в днешно време? :icon_hmm: 5. Ако колата ми допадне, цвета няма да е фактор, освен ако не гледам две идентични коли с различни цветове. Чувствам се длъжен да спомена, че не съм фен на розовото :icon_dance:
  8. Ами, бюджета ми е до около 16 000лв, като това не е твърд лимит, така като гледам вървят от 12-16 г/д, поне в България, за технически изисквания, споменах - Бензин 1.8/2.0, ръчни скорости, предпочитам хечбек, но може и спортбек ако има изгоден такъв. Други специфични изисквания нямам.
  9. Здравейте, мисля в идните месеци да се присъединя към Митсубиши обществото като стана собтвеник на Lancer. Насочил съм се към 1.8 литровия бензинов двигател с ръчна скоростна кутия. Тук обаче идва въпроса от къде да си купя въпросната кола. Из нашите сайтове намирам единствено 2-3 потенциални кандидата и не съм сигурен дали е най-мъдро да пазарувам от тук. Приемам всякакви съвети, като най-очевидния предполагам е да погледна към чужбина, но не съм наясно дали си заслужава и какви са схемите като цяло. Благодаря предварително Едит: По погрешка публикувах темата в грешния раздел, моля да се премести
×
×
  • Създаване...