Премини към съдържание

Pajeroo

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Pajeroo е написал

  1. леелее ... каде отидахме ... 3 бона ремонт ... хора успокойте ме :Д че има и друг вариант .. от нещо друго да е .. утре смятам да ида до един майстор .. да го огледа и да видим казаха ми ,че можело да е и от дюзите.. вазможно ли е ? ще проверя и датчиците .. ще го имам на ум .. дано да е нещо по тънкана... че не малко пари сам му похарчил благодаря за саветите .. чакам и други !
  2. добър майстор около Хасково ? пажеро 3 3,2дид силно тресене ппри палене ..
  3. Цена на помпата ? ремонт ? дай повече информация ако беше от горивната помпа , не би ли трябвало да прави проблеми и при движение ? тя само при палене .. трудно пали .. и тресе много ! движи се напълно нормално ... пуши много рядко .. само при силно подаване на газ .. не губи мощност
  4. Здравейте колеги. моля за помощ , че майсторите тук в града не могат ... от около една година имам вапросното пажеро ... 3.2 ДИД 2002 година при палене когато е студен двигателя ... рядко ми прави проблем но когато е топал .. примерно сам спрял преди 30 минути някаде .. и се кача отново да я запаля и при паленето самият двигател тресе цялата кола провериха ми тампоните на двигателя .. уж са били здрави .. и казаха че не е от това ноо незнаем от какво друго може да е вапросното тресене . някои ако е имал пободен проблем .. или същтия .. ще сам много благодарен !
×
×
  • Създаване...