Премини към съдържание

little_wing

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което little_wing е написал

  1. little_wing

    Накладки Колт

    Здравейте, преди 3-4 дена и аз чух неприятно пристъргване на завой с обратен наклон и разбрах, че вероятно нямам феродо. Тъй като прочетох, че доста от вас имат проблем с накладки и дискове реших да споделя моя опит. От дясно диска съвсем леко се беше деформирал, поради което не го смених. Взех накладки Ashika, MR389512 за 26лв, смених дясната и сега колата нито свири, нито прави проблеми - много рядко при спускане все още потреперва педала на спирачката, но колата спира. Лявата беше с доста запечен болт и го пръснах ц ВД40 и ще я сменя след два-три дни. Надявам се да карам с тези дълго и безаварийно. Модела е Colt, 1,3 (CJ1A) 1997. Поздрави!
  2. Да, вече съм го правила на старата ми кола, сега имам и чисто нова машинка за целта - проблема е, че тук е абсолютно забранено и глобата е няколко хиляди, плюс че непрекъснато вали, а аз гараж нямам, така всичко се усложнява, но българите като че ли се оправяме с всичко ;) Предстои пълно обслужване, което отново ще се случва на някакви закътани места с риск от глоба :D а това, което съм решила да сложа в България е оборотомер - страшно ме дразни, че нямам индикатор на таблото - четох за затрудненията на колегите с делкото и може и да плача за помощ по-нататък.
  3. Само не ми стана ясно с боядисването - звучи все едно си боядисала цялата кола със спрей :blink: точно така излезе ми общо 50 евро, иначе ми трябваха минимум 1500 да ми я боядисат, или около 500 евро да си я направя сама като платя наем за камера с пистолет, но аз не съм се пробвала и от всички клипчета, които гледах ми се стори, че сама няма да се справя с пистолета, пък и вече бях поръчала спрей- фоктора беше, че съм бедна студентка и тук е скъп живота... vodna shkurka spray съжалявам, ако не поствам правилно снимките и цитатите, но от "добави снимка" все ми иска друг формат и нещо не се справих. Иначе днес свалих тасовете и смятам да ги направя малко по-красиви. А и да не пропусна да похваля форума - много полезни неща чета тук, пък и си обичам количката
  4. Здравейте на всички, и аз съвсем наскоро си взех едно бебче от Киел Колт 1.3,96г, CG 1A, 12 винтила. Предстои обслужване, иначе запали веднага в студ и дъжд; трябваше да добавя доста масло, явно немците не са се грижили много. Успях да се скрия и малко против закона на една поляна минах с водна шкурка и после спрей, тъй като боята беше ужасна. mitsubishitY Предварително се извинявам, че съм новичка във форума и не съм свикнала още Поздрави на всички и дано се запознаем в България!
×
×
  • Създаване...