Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

sid6624

Член на клуба
  • От него общо

    72
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от sid6624

  1. ...Тази кола се продава от около 6 седмици и цената беше 14 бона. Явно човека е зорлия, защото постоянно я сваля....

    За 6 седмици е смъкнал 4 бона?!Може наистина да е на зор за пари,но нещо намирисва на гнило.Всеки си има мнение аз бих стоял надалеч от тази кола.

  2. здравейте, приятели ме посъветваха да добавям към нафтата двутактово масло, понеже нашата нафта била доста суха - 5 гр. на 1л. , какво ще ме посъветвате ?, да не направя някоя грешка , че като че ли последно вруме само ходя по белите

    Здравей,не знам за маслото мен ме посъветваха да слагам газ за горене,това било основната съставка на всичките добавки за гориво. :drive:

  3. България ще бъде може би последната държава която ще види промените, а това може да даде нов подотрасъл в туризма., Ретро-Авто туризъм, страната, в която хора от развитите страни ще могат да посетят и да се повозят на старомодни коли с двигатели с вътрешно горене, срещу заплащане разбира се 😀💸👍🇧🇬

    Мечтай си,останем ли последни "братският"Европейски съюз ще ни забрани ползването на тези коли.Тогава ние обикновените хора ще трябва да се върнем към каруците.

    • Положителен вот 1
  4. Здравейте отново колеги-преди малко звъннах на телефона посочен в обявата/чак сега видях,че има такъв/.Жената живее в село Джулюница.От разговорът ни стана ясно следното:дрехи и обувки жената вече е получила сега се оказва,че няма готварска печка,хладилник и .....компютър.

    Това последното честно казано си е направо наглост и съм много разочарован.Все пак ако болшинството реши да се съберат пари за печка и хладилник/втора употреба/ ще участвам.

  5. Колеги,извинявам се за спама,бих искал да изкажа мнение по въпроса за фалшивата благотворителност.Аз също съм скептично настроен когато някой иска пари.Това,което ми направи впечатление в случая е,че жената не иска пари,а дрехи.Та идеята ми всъщност е събраната сума да се даде на някой доверен човек от Велико Търново или региона,който да заведе децата в някой мол и да им купи дрехи.В случай,че няма такъв човек във Велико Търново

    ще се търсят хора от други градове все пак сме мобилни.Това кой ще отиде ще се реши от УС на клуба аз не мога да ги решавам тези неща.

  6. Добре!След разочарованието от последния опит за благотворителност,подета от Ники Василев- Nikovas,се радвам някой да прояви интерес към чужда съдба.Но,от написаното по-горе,не виждам нищо конкретно-,,подкрепям" можем да пишем няколко страници и...?Вики и Ники Василев,Вальо Христов са виждали как се прави,а и аз винаги участвам,затова говоря от първо лице.Сега е моментът да покажем,че можем да направим нещо като клуб,като отделни хора го правим и сега.Дано пак не се появят хора,дето обясняват как и кога,а после ги нямаhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_hmm.gif.Бе,криво ми е,дано с това начинание ми мине!

    За тези,които не ме познават,уточнявам-за ясна кауза,ставам и тръгвам.

    Та,да чуя повече за идеята-някой сигурен ли е,че тази публикация е истина(попадал съм на измамници,нищо лично към sid6624).А,ако е ДА,вместо да ,,подкрепям"-е,да се съберем бързо по градове и паланки средствата се събират веднага.Хайде едно регионално изпитание,в кой град ще реагират членовете най-бързо.

    САМО ИСКАМ НЯКОЙ ДА ЗАСТАНЕ ЗАД ИСТИННОСТТА НА СЛУЧАЯ!Вече подхождам предпазливо.Колкото и да е гадно,все повече спекулират с добрината.

    Ще следя какво смятат другите членове.Отдавна не сме се събирали в Пловдив,ето повод.

    Привет колега,за фалшивата благотворителност си прав.На това му се намира цаката-парите ще ги събираме в сметка избрана от УС на клуба,но няма да ги пращаме по сметка.Предполагам все ще се намери един доброволец от Велико Търново,който да отиде на място и да провери как стоят нещата.Много ясно,че няма да се хвърляме на сляпо.

  7. Здравейте колеги предлагам ние членовете и симпатизантите на Клуб Мицубиши България да организираме от време на време благотворителни акции.

    Моля разгледайте този материал:

    http://petel.bg/m/index.php?action=view&id=147056&opinion

    Предлагам като за начало на тази наша благотворителна дейност да помогнем на тази жена.

    За целта моля членовете на управителния съвет на клуба да изберат някой,когото добре познават и на когото може да се разчита.Този човек да открие сметка в която всеки от нас да приведе някаква сума с която да помогнем на жената.

    Много сме и ако голяма част от нас се включат не е необходимо сумата да е голяма.

  8. Благодаря на всички за прекрасния уикенд, който изживях!

    Страхотни сте!:)

    Този прекрасен уикенд нямаше как да се състои без теб Сомалиец,благодарностите са за теб.Да си жив и здрав! :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap:

  9. Разрови темите. Тук пишеше, рядко наистина, един колега, който се занимаваше с автомобилни компютри.

    Но преди това звънни на Milen_Z, телефонът му е в профила.

    При късмет може и да ти останат 2000 лв. за едно море :)

    Здравей колега,нямам думи да ти кажа колко съм ти благодарен за съвета.Наистина ми останаха-проблемът се оказа дебитомера и цената му е 170лв.Ако дойдеш на Бряста,ще падне голяма черпня.Ако ли не,имаш ли път към Стара Загора непременно ми се обади-пак ще падне черпня.

     

    Господ здраве да дава на теб и на цялото ти семейство,също така на Милен и семейството му.!

    :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap:

  10. Списък до момента:

     

    2. somalietsa - четири възрастни апартамент

     

    15. somalietsa - двама възрастни

     

    16. somalietsa - двама възрастни

     

    Сомалиец извинявай ама не мога да се сдържа да не те попитам:ти да не си поканил цялата рода с тъщата включително?

  11. Здравейте колеги видях тази тема и понеже имам и аз проблем с комп-а реших да се включа.Проблемът е следния: както си върви Лансъра и се включва в авариен режим,гася паля и се оправя.Това го прави на всеки 30-40 минути.Закарах я на сервиз и диагнозата е -негоден компютър.За смяната му искат 3 бона.Дотук съм събрал 2 до 2-3 месеца може би ще успея с цялата сума.Ама да попитам и тук все пак на някой дали му се е случвало нещо такова .

  12. Здравейте, колеги! От днес съм горд собственик на Лансър 10ка. Сега не съм подготвен със снимки и повече инфо по нататък! Иначе под капака на дръпнатите очички имам 1.8 автомат 143коня...уникално красива кола...мечта ми е от дете...но чак сега успях да я сбъдна!

    Честито колега!Много километри и безаварийно каране!

  13. Днес се загледах как са при мен - ами същата работа, предницата изглежда малко по-висока от задницата. Но не виждам кой знае каква драма в това. Въпрос на дизайн.

    Адаш предполагам,че Лансър-а ти е седан.При хечбек-а няма нищо подобно.

  14. Здравей колега,за увиснала задница нито аз нито колегата започнал темата пише.Става върос като погледнеш лансера/след 2008/ перпендикулярно се забелязва,че луфта между най-горната част на гумата и калника на предните калници е по-голям с не много отколкото на задните.Ако не е така ,значи имам проблем с очите.Желая лека вечер.

    Здравей не си прочел внимателно поста на колегата,цитирам " Погледнато отстрани, изглежда че все едно колата е с увиснала задница,"

    Лека вечер и на теб.:)

  15. Здравейте,

     

    Харесвам марката чисто визуално ...

     

    Ходих да я гледам на място и съм меко казано запленена,...

    Здравей нормална реакция Лансера не е просто кола,а произведение на изкуството.Моят е дизел и не мога да ти помогна със съвет за безинов искам само да ти пожелая успех.

×
×
  • Създаване...