Премини към съдържание

lz2aii

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което lz2aii е написал

  1. Може и да са малко по-скъпи гумичките за "Спейс Стар", ама не вярвам пък да са кой знае колко повече.
  2. На моя "Лансер 1991г" бяха около 2 лева на парче. Смяната е малко по-скъпа защото е голяма играчка. Аз като го купих преди около 2,5 години също ми гореше масло, но се оказа крива глава. Шлайфаха я за 20 лева и наред с това смених и гумички на клапаните /8бр./. Припасване на клапани и две нови гарнитури - на глава и на капак на клапаните - общо около 130 лева с труда.
  3. Това, че кара европейка е вярно. А иначе колко пробег би трябвало да изкарва сондата?
  4. Може би си прав. Не съм ходил в сервиз да проверя, ама един познат, дето уж е експерт, без да му казвам кой знае колко като информация ми каза директно, че е тя. Каза ми също, че сондата си имала пробег и той е от 40 хил. до 60 хил. км. Истина е, че моята не знам на колко е, но от както имам колата, само аз съм и навъртял тези километри :icon_rock:
  5. PS... Преди да тръгна заредих от "Лукойл", където винаги си зареждам, така, че предполагам не е толкова от горивото.
  6. Днес изминах около 500 км. и почти към края лампата chek engine светна. Не ми се беше случвало от пролетта. Този път не обърнах кой знае какво внимание и продължих да си карам със светната лампа. След 2-3 км. сама си угасна, но това, което ми направи впечатление беше, че колата като, че ли се "отпуши".
  7. В страната ни няма истински качествени горива
  8. Ами значи не е от бензина. По - вероятно да е от лошагоривна смес. Най-добре си изключи акумулатора за час за да изтрие всички натрупани грешки.
  9. Имах такъв подобен проблем при по-дълъг преход. При мене както си карах и лампата светна. Рестартирах мотора, но не се оправи. Продължих така и след 2-3 км. си изгасна сама без да правя нищо. Интересното беше, че докато светеше лампата не усетих разлика в работата на двигателя или в мощността. Поразпитах тук-там и установих, че при различни фактори това може да се случи - например ако караш зад някой камион по-дълго време се променя горивната смес; при по-лошо гориво; при задръстен въздушен филтър и такива подобни дребни на пръв поглед неща. Смених си филтъра, изключих акумулатора за 1/2 час и от тогава никакви проблеми. Успех
  10. централното заключване се управлява от две релета, които се намират, в ляво / близо до педала на съединителя/. Вероятно едно от тях / а може и двете да са изгорели/. Евтини са - 2лв. за бройка
×
×
  • Създаване...