Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

wsw

Потребител
  • От него общо

    56
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което wsw е написал

  1. Здравейте на всички колеги и колежки тук. Моля, споделете инфо за магазин /може и на лично, за да не е реклама/ от къде да си намеря вежди за моето старче - SPACE STAR 1,8 122 кончета - 07/1999 год. Предложиха ми вежди за Галант, нови разбира се, но не знам дали ще паснат. Иначе за старчето "веждичката" била около 1/3 от страницата на колата /от задната врата та чак до светлините отзад/. Ужас. С праговете проблема идентичен. На старо-колкото искаш. Предварително благодаря на всеки отзовал се.
  2. wsw

    Фарове

    Здравейте колеги! Собственик съм на Муцка SPACE STAR 1800; 122 кончета с рожденна дата: 07/1999. Някой пробвал ли е да смени пластмасите на основните фаровете със стъкла. Заслужава ли си гимнастиката. Омръзна ми от полиране и др. глупости.Ще съм благодарен за споделен опит.
  3. Здравейте, колеги звездобройци! Имам следното питане за Старчета преди фейс-а: Може ли нещо по тях да се заменя от VOLVO B/S 40 след като са на едно шаси, било то интериор или екстериор? За джантите съм чел, че стават. Някой има ли инфо за нещо друго. Или пък от други марки автомобили? Мисля, че развитието на темата си заслужава да се наблюдава от всички. :mitsu-smiley: :icon_thumbup:
  4. wsw

    Помощ за 1,8 GDI

    :icon_rock: :mitsu-smiley:
  5. wsw

    Помощ

    :mitsu-smiley: :good:
  6. wsw

    Помощ за 1,8 GDI

    Колеги, които е сменял масло на скоростна кутия да ме светне къде се намира пробката за наливане на масло!
  7. wsw

    Помощ

    Колеги, които е сменял масло на скоростна кутия да ме светне къде се намира пробката за наливане на масло!
  8. Здравейте колеги! От около 2 месеца имам проблем с показанията на компа относно наличното гориво и по-точно показанията за оставащи километри до свършване на горивото. След зареждане пак си остава числото в км., което е било и преди зареждане, и даже да го нулирам. Трябва да заредя още веднъж, може и за 10 лв. да е, но тогава се оправя. Вече няколко пъти я правя тази гимнастика и взе да ми писва. Иначе стрелката си показва коректно. Някой сблъсквал ли се е с това чудо?
  9. Здравейте звездобройци! :mitsu-smiley: Температурата, която се изписва на дисплея вътрешна за купето ли е или външна?
  10. wsw

    Помощ - LOCK

    Всичко е готово още от вчера след обяд. Чак сега разбрах,че панела с бутоните се сваля и от там се случиха нещата. Благодаря на Милен!
  11. wsw

    Помощ - LOCK

    Колеги имам нужда от помощ. От два дни изчезнаха всякакви показания от дисплея и музиката умря. Колата си работи, уредите функционират нормално, но на екрана се измъдри "LOCK" и до там. Приемам всякакви съвети.
  12. wsw

    Търся

    Колеги, търся дръжка за задна дясна врата на старчето 1,8-99г. Ако може да се избира цвят - за справки профилната снимка.Номерът ми е 0878482905 - Свилен. Ще съм благодарен.
  13. Добър ти е разхода, но зависи и от кончетата. И аз съм с 1,8 и 122 кончета и при спазване на оборотите до 2800-3000 падам и до 6,6 л./100 км при скорост до 120 км./ч. Зареждам само от ОМВ или ШЕЛ 100 октана.Забелязах, че на бензин под 100 октана вдига разхода.
  14. Дръжката е готова и ремонтирана. Не мога да качам снимки-"изядох" си пространството.Който желае да ми прати поща - ще му изпратя фотоси! Днес ще монтирам. В интерес на истината не знам колко ще издържи, но така се учи човек-проба-грешка-проба!
  15. Майтапчия! Нали има стопор на нулата-кака ще го прескочиш? :icon_doh:
  16. Колеги имам следното питане - Сменях агренажен ремък, ролки и водна помпа, но след ремонта като включа още на контакт и оборотомера отчита около 800 оборота, а двигателя не е стартиран. Няколко пъти свалях (-) минуса на акумулатора за обучаване, но разлика няма. Иначе след изключването на контакта оборотомера пак си показва 0 /нула/. Колата е спейс стар 1.8 GDI`99г. На празен ход при стартиран двигател сега държи около 1500 оборота, а преди ремонта - около 700-800. Направо съм в шах-как при не работещ двигател отчита обороти. Приемам съвети и предложения.
  17. wsw

    СЪВМЕСТИМИ

    :mitsu-smiley: :icon_rock: Днес съм зареден с ентусиазъм по повод две счупени външни дръжки на задна лява врата за две години. Ще прилагам български майсторлък! Ако номера стане ще споделя челен опит или ще има :icon_wwf: !
  18. wsw

    СЪВМЕСТИМИ

    :icon_rock: :icon_clap: :mitsu-smiley:
  19. wsw

    СЪВМЕСТИМИ

    Прав си, ама разликата в цената! Москвичовите от магазин са по 2 лв./бр и като обувах старчето си за зимата сметката 4 джанти излиза солена, а разликата в полза на москвичовите гайки доста прилична.
  20. wsw

    СЪВМЕСТИМИ

    Страшна сила сме българите! Аз пък ще кажа това, което съм разбрал от личен опит! За Спейс Стар гайки за железни джанти стават от Москвич-412!
  21. wsw

    СЪВМЕСТИМИ

    И къде му е мястото тогава на това моето питане?
×
×
  • Създаване...