Премини към съдържание

LgKaci

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което LgKaci е написал

  1. Аз засега ще изчакам със смяната. А иначе досадното скърцане при минаване през легнал полицай го има и при мен. И отпред и отзад, като отпред е доста повече. При сухо и студено време е най-силно. На топло изчезва напълно и сега при големия сняг пак го нямаше. Свалях подложките на пружините. Съвсем леко са изтрити в единия край. Подложих гума там. Нямаше промята. Може би проблема не е, че търка в метал, а че самата гума се разхабва с времето и пружината халтави в самата гума. Незнам разсъждавам.
  2. Добре, а какъв може да е проблема, ако сменя само на предния мост, освен че ще трябва да се регулират фаровете.
  3. Благодаря за отговорите, колеги. Да забелязал съм че всички са така. Мерил съм разстоянието. Отпред е с 1 см по-малко. Тоест всичко е наред. Не са и омекнали пружините. Всичко е само визия. За регулируемо сигурно ще почакам. Колега, твоите на Eibach много ли са твърди?
  4. Здравейте колеги. Напоследък забелязвам, че разстоянието между предните гуми и арката на калника е по-голямо с около 2 см от това на задните гуми. Заглеждам и други Лансър-и и при тях е същото. Погледнато отстрани, изглежда че все едно колата е с увиснала задница, което ме дразни. Искам да я сваля отпред така че разстоянието между гумата и арката да се изравни или отпред да е малко по-малко. Вероятно, ще трябва да се намерят малко по-къси пружини. Имате ли идея къде мога да намеря, защото на доста места звънях - имат или само стандартни или спортни - цели комплекти. И ако някой го е правил, ако може да сподели впечатления и опит. Благодаря.
×
×
  • Създаване...