Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

toshev_s

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

За toshev_s

  • Рожден ден 06/09/1982

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Space Star

toshev_s's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. та сега да обяснявам, колата от известно време, не моята , а на баща ми палеше много трудно. в последствие после отказа напълно. сменихме всичко по горивната система изчистихме филтъра в резервоара и няма палене. казаха ни за дюзите, но издаваше звук на гъргорене от помпата. установихме че проблема е в помпата днес я сменихме, свалихме я въртеше без никакъв напор да дава, все едно няма нищо вътре , сменихме другата - закачиме всичко - завъртяхме на студе двигателя и запали, поработи 10 мин. и после край няма палене, беше светнала лампата. добре един приятел с лаптоп с програма на делфи - прочете я цялата изтри грешки с някаква програма на рено, за муцу нямало ..... четяла са не някъв модел които си отговаря на реното ... не знам повече от това което пиша. бутнахме я запали на 50 см. и новата помпа со е нова ряс като на бензинова кола. гасиш веднага въртиш - пали, чакаш 5 мин и няма палене, мерим с мултицет свещите, показват постоянно напрежение 10.7 волта , отваря м капака на другото мицу - същото , ама то си пали. обаче като свалим свещта 0 и дадем контакт свещта не подгрява. да не би датчика за температура да , пускаме копа каквото показва една това и другата... единия майстор вика датчика на коляновия вал другия вика знаеш ли къде е , демек че зор се сваля , аз не го знам къде е . сваляме свещта даваме дирелтно на маса на акумулатора - святка за секунди, релето го разбрах кое е , ама компа не показва , че не е вред , отчита си всичко работещо. откачихме датчика за температура на блока - той даже и разбра че е спрян . мисля утре да питам Милен за една свясна диагностика и дали ще е от нея. незнам стана 21.30 затворих гаража и се качих у дома - цял ден съм под нея и над нея ...... и неще ................. остава тоя датчик на вала , четат тук беше писал един човек. незнам дали пиша и на правилното място - ако някой знае помогнете ... Поздрави и лека вечер.
  2. имам едно питане ,според вас има едно тупкане като превключвам на скорост, като на тампон, казват че били здрави тампоните отзад, някой знае ли колко тампона има на мотора и скоростната кутия и къде , че да ги накарам да гледат. Един майстор в мойто село вика че било от полуоските ...
  3. Благодарско запознахме се с човека, всичко ще стане както пише в дебелите книги! Много добър и спокоен човек
  4. Приятели, моля за помощ, казаха да намеря сервиз в пловдив, имало много добър майсттор. имам проблем с колата си не е съществен , но върви като спънат кон, Мицу 1.9 Ди-Д Спейс стар 102 коня баща ми кара същото неговотро върви като куршум същия мотор е работи доста по шумно, моето на място тропа като бензиново, и се чуди дали на наеме на равното почти нямам забелещжки но на баир ме дразни, специалистите казват, че няма забележки по двигателя, но ми е тромаво на мен дори и по кръстовищатата малко друдно влиза в ритъм, турбото си работи, свирка си там, да беше тракрот Болгар да го разглобя, но това за умни хора компютри има! възможно ли е да е центровка да иска предварение , нещо или променящата геометрия нещо да не иска да работи, работи икономично 5 /100 смесено ми държи, а на баща дори по икономично ма моменти, иначе никакво други забележки, моля помогнете ми хора за пловдив, куде да се обърна, някой имал ли е подобен проблем?
×
×
  • Създаване...