Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

pdimitrov

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

pdimitrov's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. pdimitrov

    Mitsubishi lancer 2008г. въпроси

    И аз този сервиз намерих в интернет но не знаех доколко може да се разчита на тях. Ако някой е ходил там може да изкаже мнение и дали е доволен. Едит: а, всъщност ти вече си изказал мнение, не съм съобразил
  2. pdimitrov

    Mitsubishi lancer 2008г. въпроси

    Мерси, а къде в София може да се направи някой може ли да ми препоръча сервиз където извървшат процедурата? Предполагам, че това важи и за дизелови двигатели?
  3. pdimitrov

    Mitsubishi lancer 2008г. въпроси

    а някой може ли да изкаже мнение за тази - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11430051895259796&slink=9ore9j Имам и още един въпрос - един приятел ми каза че е възможно да се определи дали двигателя на дадена кола има износени сегменти/бутала като се измери компресията, това вярно ли е и до колко може да се разчита на него? И също може ли да препоръчате сервиз където го правят?
  4. pdimitrov

    Mitsubishi lancer 2008г. въпроси

    ясно мерси, ще го имам предвид
  5. pdimitrov

    Mitsubishi lancer 2008г. въпроси

    Ок Благодаря А на първо четене какво може да ми кажете за тази - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11395234794381120&slink=9oebmq
  6. pdimitrov

    Mitsubishi lancer 2008г. въпроси

    Благодаря за отговора, не знаех чек двигателя е немски. Не съм казал че съм прочел всичко, а това което успях да намеря. Темата за газифицирането я търсих с търсачката но не успях да я намеря. До каква сума може да стигне евентуален ремонт или подмяна на CVT кутията?
  7. pdimitrov

    Mitsubishi lancer 2008г. въпроси

    Колега, затова питам - за да се ориентирам кое е по-добрия вариант. Казах че предпочитам автоматик, но не е задължително. За горивото в зависимост кой е по-удачния вариант да се избегнат сериозни ремонти и при кой вариант е по-голям шанса да попадна на читава кола. За себе си много добре съм се ориентирал какво искам - здрава кола която да няма нужда от сериозни ремонти (отнася се основно за двигателя), дали ще е бензин с газ или дизел не ме бърка особено. Не знам дали изобщо си прочел внимателно или не си разбрал какво питам, или аз не съм го обяснил като хората (приемам че може и това да е), но като цяло да решил съм че ми се кара ленсър, нещо незаконно ли е?
  8. Здравейте, от скоро се интересувам от тези коли, прочетах всичко което намерих по форума за тях и доколкото разбрах са с издръжливи двигатели, проблемни скоростни кутии и спирачни дискове. Това на което не можах да си отговоря е дколко е вероятно да се развали скоростната кутия, и колко струва евентуален ремонт? Проблема със спирачните дискове лесно ли се оправя, и ако бъде оправен има ли риск да се появи скоро повторно? Доколкото разбирам разхода на колите не е малък, а не е проблем да се газифицират - дизел или бензин препоръчвате, какви са слабите места на двете и до каква сума може да стигне ремонт на дизел? Ако се ориентирам към газовите уредби какво ми препоръчвате - да закупя кола с монтирана газова уредба или да закупя такава на бензин и да сложа впоследствие АГУ? Това което също не намерих е как точно понасят газовите уредби на тези коли и какви са възможните проблеми? Още нещо ме озадачава, в Германия цените на седаните почват от 8000 Евро, а тука по автокъщите са г/д на същата цена че и на по-ниска. Ходих да гледам ленсъра в Капитолия - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11429541858013992&slink=9oazgl (една от уж по-престижните автокъщи, ако изобщо вече има такова нещо), не съм особено впечатлен. Търговеца естествено ме убеждаваше че всичко може да се провери в сервиз, само че аз съм пределно наясно че проблеми в буталния отсег на двигателя няма как да се засекат и проверят на диагностика, та чак не беше и съгласен с мен. Не съм много наясно със самия модел, предполагам че сток автомобилите са без турбо? Ще съм благодарен ако ме ориентирате на какво точно да обърна внимание при евентуална покупка на такъв автомобил. За съжаление доколкото виждам избора е малко ограничен и не са масово разпространени коли, по принцип предпочитам автоматик но не ме бърка и да е с ръчни скорости - като цяло предпочитам читава кола, независимо дали ще е автоматик или с ръчни скорости. И още един въпрос - забелязах че някои модели са с голям екран по средата на таблото, други са без екран - това екстра към самия модел ли е или е промяна от самия производител след определена дата (т.е. това екстра ли е или са различен модел автомобили?)
×
×
  • Създаване...