Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

renaultservice.me

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

renaultservice.me's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. мерси...от другата седмица новият собственик ще се хвали какво е подобрявал по колата. оказа се, че ми е малка и ще се търси друга.
  2. не. нищо не е издраскано.
  3. ми да поясня тогава: багажник си имам. теглич мога да си поръчам и отвън и да ми направят. а същите ги има и тук, докарани и се продават през 20-50 лв печалба. въпросът беше по-скоро дали някой е пипал/виждал и да си каже мнението. а, благодаря и за негативното мнение... :icon_thumbup: естествено животът е много по-лесен когато нямаш комби, в което да си качиш детето...щото събота и неделя и на детето му се лежи пред телевизора и не иска да кара колело а му се пие биричка. :icon_thumbup: ама докато е още невръстно горкото, ще трябва да го насилвам да спортува... а да имаш кучета си е направо ужасно, съгласен съм...мани другото ами и ядат! :drinks: па и са грозни гадините... http://i59.tinypic.com/2ue0cvd.jpg http://i60.tinypic.com/5pndk0.jpg
  4. http://i60.tinypic.com/xnysmw.jpg http://i58.tinypic.com/2ez1m9w.jpg http://i57.tinypic.com/ndlb9c.jpg всичко, което съм снимал е било сменено. включително копчетата.
  5. Здравейте! Тази кола е от скоро в мен и един хубав ден като качих кучетата в багажника и малкото колело на детето, кучетата трябваше да избират дали да се возят с нас... Единият, да не кажа единственият, вариант е да сложа теглич на колата...понеже няма релси на покрива. Имам стойка за колела, която се хваща на теглича и е много удобно...просто кучетата пак ще чакат докато сваля колелото и разкача стойката, за да им отворя... Гледам има по света за по 80-100 евро готови варианти, най-вероятно китайски. Нямат окабеляване ама аз и не търся. Някой има ли мнение по въпроса? Вариант има и да се направи тук (учудващо за мен в книжката на колата пише всичко). Има всякакви размери, нужни за изработката...остава въпросът кой ще го изработи за по-ниска сума. Някой има ли да каже нещо по темата? Съвети, телефони на майсторчета, готови свалени за продаване?
  6. момчета и аз се сборих с крушките днес. в магазина за ел. елементи на ул. поп богомил се сдобих с крушки с дълги мустаци. после запояване и сега всичко свети в топло жълто. жертвах сините шапчици защото никъде нямаше налични и останах само по...крушки!
×
×
  • Създаване...