Премини към съдържание

Mitsubishi Pinin

Потребители
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Шумен

Mitsubishi Pinin's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Никой ли няма такъв капак?
  2. Ето ТУК има пак дросел . На мен ми се отлепи магнит на дросела , пратих я при Милен и ми го залепи, на другия ден ми я върна.
  3. Виж в мобиле.бг или карс.бг снощи ми попадна пак една такава в нета за 500 лв но не помня в кой сайт я гледах а може и в продавалника да беше.
  4. Търся капачето което седи на задната броня за мицубиши пинин 2001 год, капачето което крие куката за теглене.
  5. ЕЛЕНА11111 ЕТО ТИ дроселова клапа , втора употреба. 350 лв и търси продавача . Писах преди 1-2 дена с него да го питам за цена. Не си търсила достатъчно ;) П.п аз миналата седмица си намерих в продавалника чисто нови свещи 4 броя в кутийката неразпечатани IZFR5B за 35 лв 4-те броя , не знам от къде са му попаднали на човека но не ме и интересува мн,мн :rolleyes: иначе цената им е над 150 лв за 4 броя по магазините. А като гореше 11 на 100 км това показатели на борд компа ли бяха, и сега като е качило разхода показва ли тоя голям разход на екрана или с засичане пълен резервоар? Чудя се как мога да настроя борд компа да показва до точност разхода. :rolleyes:
  6. Ами да беше при Милен от Пловдив, имах доста нагар в колекторите след като изчисти нагара шлайфа главата и клапанаите, смени ми гумичките на клапаните и някой семеринги който бяха прегорели. Компресията ми е добре след неговата намеса , но това с мощността на 3-4 скорост не можа да го определи от какво може да е , защото и компютъра му не засичаше проблем по двигатела. Имаше съмнения , че може вече да е нещо от автоматичната скоростна кутия или от нещо запушено по тръбите на гърнетата , но гърнетата отпадат защото ги разглабяха в града и няма задръстено. Няма друг автоматик наблизо до Пловдив да направи някакво сравнение с него за да разбере от какво може да е цялата работа с горенето.
  7. Да позагряват спирачките но не толкова много. Като пипна джантите са топли. Преди седмица сменях всичките накладки. А за автоамата какво имаш в предвид да ми прави проблем автоматичната скоростна кутия ли? На 1-ва и 2-ра изтегля добре но като си превключи на 3 и 4-та сякаш намаля мощността.
  8. Днес я засяках с пълен резервоар изминах 100 км извънградско и я донапълних пак и ми даде разход 8,5 на 100 км извънградско значи не трябва да се вярва на показанията на бордовия компютър!!! Но не знам градско как ще ми гори, доста трябва да въртя за да измина в нашия град 100 км :D с колко литра би ми качило на градско нормално каране като се сметне , че ми гори 8,5 литра извънграда?
  9. Наистина ни е малък града , на къси разстояния се кара повечето градско , но имам познат в Шумен с същия джип 2000 GDI единствената разлика е , че неговия е с ръчни скоростти и му гори градско 9-10 на 100 , при яко каране му вдига най много на 11. А и при мен това с спъването на 3-4 та скорост.... не мога да си го обесня. Стремя се ем да го карам в ECO режима - зелената лампа на таблото и така ми дава пак 16-18 на 100 км.
  10. Между другото колко ви гореше ЕЛЕНА11111 преди да се отлепи магнита?
  11. При мене не е така, като ми залепи Милен магнита си дойде мощността но проблема с горенето си остана, аз го имах това с високото гориво още преди да ми се разлепи магнита. На първа и втора хубаво ми изтегле но като си превключи на 3 и 4-та скорост сякаш се спъва. А като и се даде Кикдаун си върви нормално но няма как да се кара постоянно на kickdown. :(
  12. Свещите са ми IZFR6B, вместо IZFR5B има ли проблем от това ? След почистването на помпата си държи 50 атмосфери Филтрите на помпата са сменени, на дюзите са чистени. На дросела ми се беше отлепил магнит , Милен от Пловдив ми го залепи, и с дросела според мен вече не би трябвало да имам проблем. От друго какво може да е?
  13. Филтъра който смених е зад жабката, по точно е за климатика. Налягането на горивото трябва да ми го каже Milen_z той ми я диагностира. Вадих филтъра в помпата в резервоара и ходих на магазина да проверя.. цената му беше от 320 лв нагоре и в магазина ми казаха , че щом не предърпва няма нужда да се сменя за сега. За свещите, ще чякам Милен да ми даде отговор и ще пиша. Не, все още карам без катализатор , а ползвам външното гърне на катализатора вътре с права тръба в него, един вид като резонантно.
  14. Здравейте. Преди 1 месеца закупих Мицубиши Пинин 2000 куб GDI автоматик. Първите дни не обръщах внимание на разхода на гориво, но след това забелязах , че гори прекалено много- 16-18 литра на 100 км градско. Смених маслата ,въздушен филтър, филтър за твърди частици, ремъците (комплект) ,двете ламда сонди с универсални на Дензо, почистени са и филтрите в помпата за високо налягане. Предния собственик ми каза , че е сменил свещите преди две седмици да го купя.Като я отваряха да и чистят нагара от колекторите ми погледнаха свещите и ми казаха , че са и добре. Махнах и катализатора за да проверя дали не вдига разхода от там но уви не беше и от него. Когато я карам на първа и втора скорост върви добре, но на 3 и 4 скорост сякаш е като спъната, оборотите ги държи добре , от време на време на тихите обороти се усеща нещо като прекъсване за секунда. Някой има ли идея на какво може да се дължи високия разход, или дали има нужда от смяна на някоя част ? :( Някой имал ли е подобен проблем с този двигател с такъв разход ?
×
×
  • Създаване...