Премини към съдържание

Веско

Потребител
  • От него общо

    520
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Мнения публикувани от Веско

  1. Здравейте!

    Искам да попитам някой от вас имал ли е проблем с дебитомера на Eclipse 2г. 4G63 dohc и каква цена е, защото по автосервизите ми казват, че цената му варира от 1000 до 2000 лева, а аз го намирам из разни американски сайтове за 65-100$, а в Бг сайтове за 100-200 лева. Искам да знам вероятноста да се прецакам ако поръчам от някой сайт.

    Ти за 2000 лв ще си купиш цял еклипс за части. Ако искаш нов и си го поръаш от Балканстар може и да стигне тия пари, защото там не познават парите

  2. Здравейте,тъй като съм се навил да си взимам Галант попаднах на една обява която ми привлече окото а и цената е добра,някой гледал ли е този Галант и ако да какви са ви впечатленията http://www.cars.bg/c484032

    Благодаря предварително

    Да, аз съм я гледал но при предният и собственик и беше перфектна. Изпуснах я точно за един ден. Като гледам разликата е около 10к км. и радиото.

  3. Продавам бели странични мигачи за Митсубиши Галант 97-04. Бях ги взел за един познат преди време, но той така и не си ги взе. Оригинални са. Комплект 2бр. 30лв.

     

    Веско 0893410378

     

    Моят сайт

     

    Мигачите са продадени. Извинявам се на всички коеги, които ми се обадиха тези дни на вече неактуалната обява.

     

    Моля, някои от модераторите да изтрие темата

  4. А бушонът на самата запалка. Иначе такива бушони има в магазините за резервни части за камиони. Вземи твя и го равни, защото са два вида с външни и вътрешни крачета. Ако нямаш на близко ще ти посоча един такъв магазин в началото на Ботевградско шосе, веднага в блока след Гара Подуяне. Там със сигурност има, защото си упувах преди около месец.

  5. E нека станат 3. И аз съм с такъв 60Ан,само че 4 годишен. Батерийката се държи доста добре, с изключение на това че и е доста малък стартовият ток 430А и в студените сутрешни дни е тегаво.

  6. Здравейте! Мойте проблеми с моя Галант продължават и продължават... За последно се оказа, че две от дюзите са били много задръстени... Минаха почистване с ултразвук и първите 1000км добре... Но сега като застудя се появиха същите симптоми - няма мощност, придърпване, не държи обороти, трака доста неприятно... Понеже малко над работата ми има един Галант в автоморга само че е 1.8 115кс, искам да питам ще станат ли на моя двигател? Взаимнозаменими ли са?

    Ами най-напред няма да ти стигнат дюзите като бройка от малкият двигател

  7. Днес ми остана време и мисля, че намерих и отстраних проблема. Оказа се, че поплавъка, който се намира в казанчето за течността за спирачки се е заклинило и не се движи и въпреки, че казанчето е пълно с течност, датчика свети. Натиснах го два пъти до долна мъртва точка и то си изплува и датчика спря да свети. Естествено преди да го установя това, разглобих половината кола ;D, но сега вече съм доволен. Мерси на всички колеги за помощта.

     

    Ако беше разровил с търсачката, щеше да си спестиш целият труд. Проблема е характерен за повечето модели.

  8. Все още налични

     

    Продавам бели странични мигачи за Митсубиши Галант 97-04. Бях ги взел за един познат преди време, но той така и не си ги взе. Оригинални са. Комплект 2бр. 30лв.

     

    Веско 0893410378

     

    Моят сайт

  9. Това което намерих е ето в този сайт, мисля че съм избрал правилната марка, можеш (както и другите) да погледнеш различните гарнитури и да видиш цените.

     

    http://mot.bg/garnituri.html

     

    Само дето леко си сбъркал мотора и поколението на Галанта. Ето ти правилният избор

     

    Моят сайт

  10. Колеги кажете дали лагер-главината от галант ще стане на еклипс,че днес хванах къра без мотика.

    Става въпрос за лагер-главина не само лагер,тъй като днес взех лагер от триерата,но като го разглобихме видяхме че заводското самия лагер е излят с главината и не става да се избие с преса и да се набие нов.

     

    Ами трудно, галанта е с 4 болта, а Еклипса с 5.

  11. Честито и от мен. Да ти служи вялно дълго време и хиляди километри. Смятам обаче че метана въобще не е подходящ за тази кола. И без това 1,3 двигателя е слабичък за това купе, а с метана съвсем ще го убиеш. И за въпроса с багажника си прав, но тай не е толкова важен.

  12. По всяка вероятност причината е друга, а именно ръжда по рамката на стъклото при което се получава напрежение върху стъклото. Преди да ти сложат новото стъкло нека добре да почистят повърхността, че повечето стъклари забравят, особено тези с "безплатен монтаж". В противен случай след 2-3 години отново ще имаш същият проблем. Просто личен опит.

  13. някой има ли впечатление от пружини ЕЙБАХ ? ? ? свалят 3см, страх ме е от твърда-спортна возия бягам от това ? и също от амортесьорите билщайн ? някой има ли мнение за тях ? търся някакъв баланс чудесна возия добро поведение, но не твърде спортно тоест по към комфорта клоня :)

     

    E ти искаш всички хубости на едно място, ама няма как да стане.С големи джанти и спортно окачване ще забравиш за меката возия. Избери нещо средно.

     

     

    А билщаина са добри стига да си намериш истински. Според мен обаче за японската кола най-добре бягай от европейските части. Просто личен опит.

  14. Според мен послушай колегата и мини на по-малък цолаж и по-високи гуми. Това направих и аз защото се оказа че и 4 джанти са ми за изправяне. Също така и тези 200 лв са твърде много. Горе долу за половината ще ти ги изправят почти навсякъде. Е кефа цена няма, ама....

     

     

    И още нещо, разбирам да караш джип, ама на лека кола 3 атмосфери е някак много и доста неудачно

  15. Здравейте, решил съм да сменям говорителите отзад на кората и тези на предните врати. Моля ви кажете ми какви инчове са? Препоръчайте марка - аз съм се спрял на Cerwin Vega

     

    6,5 инча са и отпред и отзад.Ако обаче искаш да ги сменяш търси нещо наистина качествено, защото и тези са достатъчно добри.

     

    ЕТО ГИ

     

    p.s. Извинявам се на колегата че съм използвал чужда снимка

×
×
  • Създаване...