Премини към съдържание

Lady_star

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    русе

Lady_star's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Lady_star

    Гаснеща кола

    Здравейте! Извинявайте, че не съм уточнила каква е колата. Бензинова е, няма газ. Гасне при първо палене сутрин и се дави, докато загрее двигателя. След като загрее вече няма проблем. Дори и да се опитам да подам повече газ и да кача оборотите след първо запалване тя отново гасне. Пробвам 2-3 пъти да я запаля и тя гасне. Вече на 4тия път запалва и може да се кара.
  2. Здравейте! Бих желала да се допитам до вас дали имате същият проблем. От две седмици насам, когато паля колата тя си се запалва, но след 1-2 мин губи обороти и гасне. Опитвала съм веднага да дам газ, а да кача оборотите, но тя отново изгасва. Обясниха ми,че може алармата да не е отбелязала,че е отключена и да я отключа и заключа няколко пъти. Направих го първият път, когато се появи проблема и колата не изгасна. Притеснява ме,че може да е нещо по-сериозно, което ми отбягва. Някой от вас имал ли е подобен случай със своята кола?
  3. Въпросът е защо изгасна колата в движение.. Преди това ABS-а светваше при натискане на спирачката, също премигваше таблото и се давеше колата. Едвам дочаквам понеделник,че някой да я види тая кола. От 7 години съм на кола и издивявам,когато се случи нещо такова. Мога да я карам,но просто ме е страх да не ме изостави пак някъде и да се чудя какво да я правя и как да я придвижвам до автосервиз. Вчера не я погледнаха,че било събота и нямало никой, който разбира на техника..
  4. Колата ми е на бензин. При спускане не я изключих от скорост този път. Акумулатора го смених преди 2-3 месеца с нов и от тогава не сме го пипали. Иначе лампата си изгасва като дам контакт, но не съм гледала дали е заедно с други лампи или не. Чакам да отвори автосервиза и им връчвам ключовете. Добре,че са точно до нас.
  5. Здравейте, от миналата седмица имам проблем с моята кола Space Star. На спускане по наклон ми присветна ABS лампата, но после изгасна. Тогава ми обясниха,че било нещо моментно. След няколко дни обаче при градско шофиране колата изщрака и пак светна ABS ,след което кормилото не помръдваше ,колата тръгна да гасне и светнаха лампата за ABS, акумулатор и масло. След това я запалих без проблем. Но днес отново стана същия проблем и колата пак тръгна да гасне и кормилото беше неподвижно. Утре мисля да я оставя на ремонт, но просто не мога да разбера какво може да е :( Дали е електроника или нещо друго.. Някой дали е имал подобен проблем?
×
×
  • Създаване...