Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Jassen

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Grandis DI-D

Jassen's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, Колеги, Имам следното питане: При натискане на съединителя, някъде до средата, започва да се чува един неприятен шум на стържене. От какво може да е проблема, аксиален лагер или цял съединител? Благодаря предварително!
  2. Jassen

    Grandis парно

    Тя самата кола изстива като пусна парното. Иначе духа топло
  3. Jassen

    Grandis парно

    Здравей, благодаря за отговора. Проверих нивото всичко е наред. Четох workshop manual как се обезвъздушава, но явно майстора си е свършил работата добре, няма въздух. На диагностика не показва да има проблем с някой датчик. Вече не знам какво да правя. Днес примерно, за около 50 мин и изминати 11 км. без пуснато парно, стрелката беше на половината на средата където нормално седи лятото. Ще съм благодарен на всякакви съвети.
  4. Здравейте Колеги, За много години, здраве, щастие и късмет. Сега на въпроса. Имам проблем с парното. Първо колата много бавно загрява когато е пуснато парното. Когато автомобила достигне работната температура и пусна парно на AUTO и съм примерно в задръстване стрелката за температурата започва бързо да пада. Смених антифриз и термостат, но никаква промяна. Автомобила е дизел с двигател BSY 136 к.с. На какво може да се дължи този проблем. Благодаря предварително.
  5. Здравейте колеги, имам Mitsubishi Grandys DID BSY, но ми прави впечатление, че загрява много бавно. Досега съм карал само бензин и не знам как е загряването при дизела. Ще се радвам да споделите и вашите впечатления. И за да не отварям нова тема искам да попитам има ли начин да се смени малкия дисплей с голям. Търсих втора употреба, но ударих на камък. От Балкан стар ми обявиха цена която направо ме втрещи. Става ли дисплей от някое друго Митсубиши. Благодаря предварително.
  6. Jassen

    Проблем с Grandis

    Привет на всички, вчера най-накрая ми остана малко свободно време и смених крушките. Мерси на DJ всичко стана много бързо и лесно.
  7. Jassen

    Проблем с Grandis

    E пробвах отгоре, изподрах си ръцете, но ефект нулев. Имам да черпя, мерси много.
  8. Jassen

    Проблем с Grandis

    Благодаря много за отговора. Утре ще се пробвам отново. Аз успях да сваля крушката, но с поставянето обратно видях зор
  9. Здравейте, Срам не срам ще питам. Днес се опитах да сменя крушките на габаритите, но за съжаление без успех. До скоро карах Мазда 5 имам и Хонда, но с такъв проблем не съм се сблъсквал. Искам да попитам има ли някакъв чалъм, фара ли се сваля или нещо друго. Благодаря Ви предварително.
  10. Здравейте, От скоро съм притежател на Mitsubishi Grandis 2.0 DID BSY. Искам да попитам нещо относно смяна на спирачни дискове. Какъв модел е най-добре да сложа и ако може да ме ориентирате за цени и съответно откъде е най-добре да се купуват части. Благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...