Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Randi_RS

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Randi_RS беше най-активен на 7 март 2015

Randi_RS има най-харесвано съдържание!

За Randi_RS

  • Рожден ден 01/14/1977

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Grandis 2.0DID
  • Интереси
    Много са ;)

Randi_RS's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. Randi_RS

    Капак

    Привет колега,трябва ти капак ма за какво за бидон за кофа, или :icon_doh:, така няма кой и как да ти помогне. Дай повече информация модел година та и (марка) че да се разбере какво търсиш. :D
  2. Randi_RS

    Да се изфукам

    Честито колега,много безаварийни и само масла и филтри ,колата е страхотна с такава съм от 5 месеца само кожа няма,и е страхотен миниван,във което сам ще се убедиш, гледам че си от София може да се засечем някъде. :mitsu-smiley: :icon_clap: :mitsu-smiley: :good:
  3. Привет това е за печката работи само когато е студено,на топло време не се включва само светва копчето. :good:
  4. Привет аз съм със Grandis дизел взех го октомври миналата година поради същия проблем със мястото и това беше моя избор между Зафира,S-max,Verso,Tuaran. Има място дори със третия ред и съм страшно доволен върви много добре за ван от този клас с дизел.Ускорение: дизел от 0 до 100 за 10,8 и бензин от 0 до 100 за 10 за мен не мога да кажа че разликата е толкова много и дизела си е самолет,моя беше на 87к със сервизна книжка и съм убеден че са реални но това е друга тема,градско във момента е около 7,7,5/100 но сутрин рано ако е много студено пускам и печка,според мен това чудесен разход,иначе е супер място има за всичко което се сетиш а и един куфар отгоре може да вземеш и къщата на кучето :icon_thumbup: Аз не съм фен на бомбите и не харесвам газовите,то не са изпарители сумати допълнителни джаджи за допълнителни проблеми но това е мое мнение и не искам да споря с никой все пак всеки сам си прави избора.Относно шумния двигател не съм съгласен на обороти почти не се чува при каране също e добре и за мен е супер,карам само дизели и съм сменил доста марки това ми е второто Mitsubishi преди доста време имах Каризма,и мога да кажа че имам опит с дизелите. От мен с две ръце за дизела,успех в търсенето. :mitsu-smiley: :good:
  5. Randi_RS

    Горивен филтър

    Привет ти си със сменяем елемент предполагам че го имаш,ето и едно клипче сас смяната на горивен филтър, но е на Каризма но ти си със същия мотор. :good:
  6. Благодаря за инфото, ще се върна към Xenоni в такъв случай. :icon_hmm: :icon_blush:
  7. Е аз мисля от тези да пробвам http://www.ebay.com/itm/30W-2400LM-H1-6000K-Car-LED-Headlight-Bulbs-Fog-Lamp-Super-Bright-Conversion-KIT-/321612388850?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4ae19799f2&vxp=mtr
  8. Аз мисля с LED да пробвам на къси и дълги (H1 и H9) но то тези дето са с по двата диода и са около 100лв, изглеждат ми доста сполучливи,няма бласти, смущения и монтажа е по лесен. :good:
  9. Ето и крушките по модел и необходимия брой: за осветление салон и задна врата (5та) 8-бр. 31мм фестун (6-бр. за салона и 2-бр за 5тата врата),за вратите от долу 4бр. Т10 ,заден номер 2бр.Т10,осветление сенници е тип бушнна но се води Т5 от тях 2бр.,за жабката 1бр. Т5, за задна 1бр Т20 , за мъглата пак е Т20,габаритите от пред са 2бр.Т10. :good: :mitsu-smiley: Смяната е лесна повечето се отварят с плоска отверка (от по малките) от горния край ,за сенниците само леда е малко по широк и като се поставя се разширяват малко гнездата но според мен стават и за сега няма проблеми, на петата врата трябва да свалите цялото тяло че е по лесно, иначе няма слагане,отвиват се двата винта и то излиза,най трудни са габаритите от пред, поне за мен,много малко място има и много трудно за поставяне но с повече търпение става, но на това студено време не препоръчително да се прави тази манипулация има риск да счупите някое краче на капачетата освен ако нямате топъл гараж, това е от мен. :mitsu-smiley:
  10. Много Благодаря на Juliana за бързия отговор и бързата доставка, пластините са страхотни направо са Супер,малко да се стопли и ще ги поставя, дизайна е много стилен, мога да кажа само Еваля Еваля Страотни са :first: . :mitsu-smiley: :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
  11. Привет добре ще го кажа, взех ги от един известен сайт започва с О и завършва на Х и една буква по средата липсва (ще дам жокер ако някой не се сеща липсващата е L) :icon_thumbup: като отворите сайта пишете в търсачката Mitsubishi Grandis и ще ви излезе лед интериор комплект за Грандис името е Ultra_Led, снимките са от моя Грандис има салон заден номер габарити,задна светлина , човека нямаше за този модел и ме помоли да го направи с моя помощ и се оказа точен, според мен са много качествени,говорих с човека и за форума има 20% отстъпка от цените в сайта му просто кажете че сте от форума. Утре ще пусна точното описание какви и колко бр крушки ще са ви нужни. Това е от мен. :mitsu-smiley: :icon_thumbup:
  12. Привет от скоро съм собственик на Mitsubishi Grandis. :mitsu-smiley: Смених почти всички крушки с лед,останаха само фаровете но скоро и това ще стане но да се върна на темата за лед осветлението, мога да помогна ако някой от собствениците на Грандис е решил на подобна стъпка да ми прати лс. това не с комерсялна цел не съм търговец и нямам никаква финансова изгода,просто мога да помогна, да си вземете готов комплект който включва интерионото осветление жабка сенници, при желание габарити и задна светлина. Мога да кажа че определено си заслужава крушките са много и си дърпат доста ток при отворени врати.При желание мога да ви кажа и от къде ги взех попанданх на много качествени и светят много добре със самсунг диоди. :good:
  13. Привет за Много Години и Успешна Нова година и на теб, ок утре ще ти п...

  14. Привет и успешна Нова Година!

    За да ти дам отговор трябва да видя как изглежда Навигацията.

    Прати ми снимка и инфо (каквато имаш) за навигацията, която имаш инсталирана.

    Поздрави,

    Занго

    E-mail: walrusen@abv.bg

  15. Привет дали има още от табелите,ако има един комплект за мен, от София съм. ;)
×
×
  • Създаване...