Премини към съдържание

Biser Savov

Потребител
  • От него общо

    252
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Biser Savov

  1. Здравейте,да събудя малко темата, че с поредното ми П3 имам подобен проблем. В същност при мем няма думкане в задния мост, но има вибрации при изкачване и рязко натискане на газта на 4 и 5 скорост и това е между 1500 и 2000 оборота. След консултация с DJ проверих и презацепих балансиращите валове(единия беше изместен с 1 зъб, заедно с паразитното колело) . В резултат вибрациите намаляха чувствително, но пак се усещат леко. Смених тампоните на двигатела и раздатката- нищо не се случи. Вчера свалях резервоар и забелязах луфт между кардана и раздатката. Свалих кардана и видях, че карето трака и то в шлиците. Случайно попаднах на темата та реших да попитам дали някой е намери решение на проблема. Мисле да търся в понеделник да купувам каре ама от тук писаното разбрах, че няма да намеря. Та ако някой е намерл решение, ще се радвам да сподели. Благодаря и за много години на всички .

  2. Здравейте, отдавна не съм гледал форума, но сега ще се включа защото вероятно тая помпа съм я правил аз. Грешки 31/51/52 не са интересни. Обаче 41 ( ел клапан за управление на дроселовата клапа) няма нищо общо с помпата,Грешка 21 е датчик, който е тъпкан с електроника и когато се скапе прави бели, най- вече когато температурата на двигатела се повиши. Никой не може да предвиди след колко хиляди километра това ще се случи. 43 е свързана с помпата и е датчика за аванса. Той прави проблем ( чупи се) когато в системата има въздух, вода или стружки в горивото. Както DJ ви посъветва , закарайте колата да я види и аз също ще съдействам ако има проблем с помпата. Кога колата прави проблеми: студена или след като загрее ? Лампата за подгряване свети ли при подаване на контакт при ЗАГРЯЛ двигател ?

  3. Здравейте, отдавна не съм гледал форума, но сега ще се включа защото вероятно тая помпа съм я правил аз. Грешки 31/51/52 не са интересни. Обаче 41 ( ел клапан за управление на дроселовата клапа) няма нищо общо с помпата,Грешка 21 е датчик, който е тъпкан с електроника и когато се скапе прави бели, най- вече когато температурата на двигатела се повиши. Никой не може да предвиди след колко хиляди километра това ще се случи. 43 е свързана с помпата и е датчика за аванса. Той прави проблем ( чупи се) когато в системата има въздух, вода или стружки в горивото. Както DJ ви посъветва , закарайте колата да я види и аз също ще съдействам ако има проблем с помпата. Кога колата прави проблеми: студена или след като загрее ? Лампата за подгряване свети ли при подаване на контакт при ЗАГРЯЛ двигател ?

  4. Направете диагностика без да махате акумулаторите,защото се изтриват. Вероятно проблема е в помпата. Грешки 31 51 и 52 нямат нищо общо с проблема. Източете си горивния филтър в чист съд и вижте дали има стружки.

  5. Е това е вече нещо. Щом там ти е правена помпата, няма съмнение, че ще е настроена както трябва. Хората имат стенд и знаят какво правят. Понякога най-елементарните проблеми се откриват най-трудно. Успех

  6. А как я настроихте тая " електроника"? Как палеше автомобола преди това? Как върви сега? Какви грешки показа преди ремонта? След като не давате никаква имформация, как очаквате някой да ви отговори адекватно?

  7. Ако решите да сменяте двитател мога да ви препоръчам един в Лясковец. Скоро го свалиха от автомобил от Франция и знам,че работи перфектно,защото преди да го свалят ме викаха да му направя диагностика и да го изпробваме как върви. Успех

  8. Проверете си кабелите и буксата на моторчето,предполагам знаете къде се намира. Ако е скапано моторчето по автоморгите ще намерите. Имам прятели,дето разглобяват такива джипове (в Лясковец). Лампата за вкл блокаж мига,но когато раздвижите автомобила ,трябва да светне постоянно(ако всичко е на ред). Успех

×
×
  • Създаване...