Премини към съдържание

били

Потребители
  • От него общо

    16
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Варна

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Space Star GDI 1.8

били's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Аз имах подобен проблем. Ток има да те убие бензин да те удави и не пали .... нямаше компресия.... и след като разглобиха целия мотор и видяха ,че всичко е наред (освен вложките които си бяха за смяна) разбраха ,че не вдига масло и пак ровене и се стигна до масления ФИЛТЪР там излезе проблема които го бях сменял скоро. Клапата на филтъра задържа и не качва масло на повдигачите от което няма компресия и не пали . Пиши какво се е оказало при теб
  2. били

    Газ на 2.4 gdi

    Преди години беше трудно или невъзможно ,но сега може и да стане газ на ГДИ двигател. Трябва да попитаме Милен какво мисли
  3. били

    Компютъра

    За сега още не съм пропищял ,но съм минал само 450 км. за тия километри установих (не знам дали е от това),че разхода ми падна .Не съдя по данните от компа ,а по това колко сипвам и колко минавам.
  4. били

    Компютъра

    След като беше писал за тази лампа отворих таблото и видях ,че е изгоряла. Смених я и наистина почна да свети ,но само като е на ход .Така ли трябва да е ?
  5. били

    Компютъра

    Дано да е така . :icon_thumbup:
  6. били

    Компютъра

    Каква е тази "еко гди" лампа ? Никаква лампа не ми свети след като загрее .
  7. били

    Компютъра

    Преди време като карах дизелова кола ползвах тази добавка за прочистване на системата и имаше ефект и на разхода. Сега се надявам да има ефект и при бензина. След време ще знам как е и мога да ти пиша на ЛС ако искаш.
  8. били

    Компютъра

    Да. Преди време ползвах такава за дизела (кастрол )
  9. били

    Компютъра

    След като сложих присадката разхода влезе в нормата (9.5/100) ,но от време на време се усеща едно леко придърпване като чели съм натиснал малко педала а не съм ,но пък по таблото нищо не свети и ще си я карам докато светне или догодина ще мина профилактично диагностика.
  10. били

    Компютъра

    Благодаря за инфото!
  11. били

    Компютъра

    Има логика в това което казваш .Между временно аз сипвам в горивото добавка с надеждата ,че нещо може би ще се прочисти.След няколко дена ще пиша какъв е резултата ;) Видях ,че си от Варна ако се наложи да ходя на диагностика къде ще препоръчаш да отида
  12. били

    Компютъра

    двама препатили колеги ми споделиха ,че температурния датчик като се прецака и дава информация на компа ,че мотора е студен и от там идва разход като на студен мотор .
  13. били

    Компютъра

    Здравейте! Тази промяна се получи след смяна на акумулатор и си помислих ,че е от компа . Днеска разбрах ,че разхода е реален (повишен ) а разход 8/100 е сега зимата достига 9/100 много рядко 10/100 . Може би след празниците ще ходя на диагностика. Предполагам ,че е датчика за температурата. Весели празници!
  14. били

    Компютъра

    Извинявам се за пропуска! Имах предвид среден разход 12/100км. (при положение ,че е бил 8/100км. Колата е Mitsubishi Space Star 2000г бензин 1.8 122 коня .
  15. Дисплея ми изписва много голям разход между 12 и 22 л/100км. Помогнете ако някои е имал този проблем .
×
×
  • Създаване...