Премини към съдържание

goiter

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което goiter е написал

  1. goiter

    Собственици на Лансер

    Да,оглеждам се.Само,че тези модели са малко на брой на пазара и ще падне чакане докато излезе нещо читаво.Уж комби,а пък не е голям багажника,или кората над резервната гума е високо сложена и намалява пространството,но и това е достатъчно за мен.
  2. goiter

    Собственици на Лансер

    Днес ходих да гледам въпросния екземпляр.Сменени са дюзите с чисто нови и изпарителя.Софтуера е БРЦ Флай газ.Но ме съмнява че тази кола не си знае километрите- задницата е клекнала (вероятно заминали амортисьори или поне омекнали пружини),волана е претапициран и то много нескопосано,при запален двигател духа яко и хвърля масло от капачката на маслото(според мен не е нормално),видя ми се доста спъната като направих кръгче из автокъщата.Та накратко се отказах да го купувам и съм в изчакване.Вероятно по-добрия избор е да е без газ,с оглед на това че най-вероятно има по-малък пробег.Недостатъка е ,че така както монтират и настройват италианците ние още не можем!
  3. goiter

    Собственици на Лансер

    Благодаря,колега!Остава някой колега на газ да сподели как стоят нещата с клапаните,имайки предвид че този автомобил който ще гледам е внесен от Италия с газ което предполага ,че е каран доста километри и може да са замаскирани проблеми в следствие експлоатацията.До сега съм карал само Хонди и те също имат подобни неволи.
  4. goiter

    Собственици на Лансер

    Здравейте,колеги!Нов съм във Вашия форум и се надявам да се сдобия с добър екземпляр от вашата порода .Насочил съм се към Мицубиши Лансер комби 1.6 98 к.с. първа регистрация 06.2004 и по конкретно този екземпляр http://www.cars.bg/c909987 тъй като ми е наблизо. Интересуват ме няколко въпроса от запознати хора за да съм сигурен че съм направил правилния избор. 1.Страдат ли тези двигатели при работа на газ,защото така или иначе ще е на алтернативно гориво.Имам голям пробег на година.Четох,че реглажа на клапаните е труден и скъпо платен. Така ли е и трябва ли да се притеснявам.Не е ли по-добре да се потърси кола не карана на газ и аз да и сложа с оглед в близко време да нямам такива проблеми. 2.Имат ли проблеми с горене на масло,колянов вал и лагери. 3.Нещо специфично по окачването и спирачки на което да обърна внимание при оглед. 4.Добра ли е антикорозионната защита по принцип,ясно ми е че от северните страни всички коли си гният.За това съм склонен да е от Северна Италия. 5.Прочетох че обслужването и частите са с доста поносими цени,което е плюс. 6.Не мога да намеря къде точно се прозивежда този автомобил. 7.Фаровете добре ли осветяват нощем и като цяло всичко което споделите ще ми полезно ,за което благодаря! Къде в Пловдив мога да я закарам за да се огледа добре,и после за обслужване.
×
×
  • Създаване...