Премини към съдържание

Lawyer

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    ДО МОРЕТО

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Lawyer's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Да , колегата е посочил наистина реални цени за поддръжка, но искам да уточня, че преди да си купя този автомобил притежавах Пасат от 1998 г., /също един категорично изключително здрав модел/, но лек автомобил не КАМИОН, и всички тези разходи които е посочил колегата ги давах за поддръжката на пасата, за това, че пак казвам Л 200 е изключително здрав, икономичен и не толкова скъп за поддръжка "автомобил". Ето и малко снимки от мен от моя
  2. Здравей, няма значение дали си мъжко или женско, ние в този форум уважаваме и другия пол!!!... :icon_thumbup: Това което си посочила като модел се произвежда до 2005 г., като от 2006 г. започват производството на по новата версия на модела, така наречения DID. Относно двигателя на това на което си се спряла, те са от вида помпа дюза /няма да се спирам подробно на това какво означава помпа дюза, защото лесно ще намериш достатъчно инфо за това, а и аз не съм от тези най-компетентните по въпроса/. Един мой познат притежава подобен и ми е споделял, че средният му разход е от порядъка на около 11л/100 км., като по новите модели са от така наречените комънрейл двигатели, те са доста по пъргави и по-икономични, като средния разход който ми дава моя е 8,5л./100 км., с уточнението, че предимно се кара на асфалт, но пък за сметка на това се натоварва в товар, но съм убеден, че при каквито и условия да се кара средният му разход рядко би превишил 9/100. Най характерното и най-важното което трябва да знаеш за този модел на който си се спряла, според мен аз вече го писах в предходния пост, а именно твърда возия, липса на достатъчна динамика на двигателя, т.е. малко тромава машина, тези които се возят на задната седалка никак не се чувстват комфортно, защото друса. Аз в началото също като тебе се бях спрял на тези модели, но в последствие реших да прежаля още няколко хиляди и да си по-новия модел и съм изключително доволен от избора си. По-новия модел, за който говоря е това http://otomoto.pl/oferta/mitsubishi-l200-mitsubishi-l200-2-5-did-i-wlasciciel-salon-zadbany-fv-or-przebieg-aso-ID6yhTgR.html . Той е с 20 к.с. по мощен от модела на който си се спряла, по динамичен, по икономичен и предлага значително по-добра возия и комфорт, а и интериора е много по приятен. До колкото за поддръжката, мога да кажа, че е много относително на какви цени се вземат частите и какви, поради което няма да се спра изобщо на тази тема, но пак казвам, според мен изобщо не са претенциозни возила, а цените на поддръжката са абсолютно поносими. Смятам, че писаното вече може да ти даде някаква ориентация за твоя избор. Успех и най-вече късмет при избора на нов автомобил.
  3. Колега наистина има много писано по форумите най-вече за ммоделите, от които се интересуваш, но ако трябва да споделя моите впечатления от тези модели, трябва да ти кажа, че в сравнение в по-новия модел, който аз притежавам, е че тези до 2005 г. са по-тромави, имат по-твърдо возене, повече друсат и имат по-голям разход на гориво. Иначе доколкото чувам наистина са доста надеждни и предпочитани. Относно поддръжката, мисля че няма нещо което да те изненада с висока цена в сравнение с другите подобни автомобили, даже бих казал, че поддъжката им е значително по-евтина например от хайлукс. Аз лично от около година и половина съм собственик на такъв SUT модел 2007г., и мога да кажа само похвални неща, като имаш в предвид, че моят режим на каране е повече градско и по-малко по ниви, но пак казвам на всеки който се интересува от подобен род автомобили мога само горещо да им препоръчаам да станат собственици на такъв автомобил за да се уверят в тонва, което им казвам. Ако се интересуваш от модела, койнто аз притежавам мога да ти напиша доста неща, но ще се спра до тук, а ти ако имаш конкретни въпроси можешщ да ги зададеш, а аз ще се постарая да гти отговоря в най-кратък срок. Лек ден.
  4. http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=33299 , може би това от части ще ти отговори на някои въпроси.
  5. Ето за какво точно говоря за да не съм голословен http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21413476952023414&slink=84yyd5 ,
  6. Е какви са тези, които ги представят за 133 к.с., иначе виждам, че масовите модели са с 116 или 99 к.с., но явно този е чипосан, но защо не го споменали в обявата или може би подвеждат. Но пък някъде май в този форум бях срещнал пак запитване за такъв мотор и мислех, че ги има. Явно ....
  7. Нека да се консултирам и за моделите от 2000г до 2005г. Примерно гледам един с мощност 133 к.с., доколкото разбирам този мотор е помпа дюза, и е за предпочитане, но не ми са ясни слабостите на този модел. Ако може пак колегата да се намеси с компетентно мнение няма да е излишно. Благодаря.
  8. Отново благодаря на колегата. А сега да попитам, понеже в момента автомобила който притежавам е с автоматична скоростна кутия, сега като че ли повече ме привлича пак автоматичната скоростна кутия. Въпроса ми е дали автоматичните скоростни кутии на L 200 2006-2010 е сполучлива. За уточнение искам да допълня, че авномобила ще се управлява предимно по асфалт и то междуградско и по изключение 20-25 дена в годината на черен път докато се придвижвам до овощната градина и обратно. Не съм офроуд любител и по принцип избягвам екстремни терени и ситуации. Благодаря предварително за отговорите и се надявам да не досаждам с въпросите.
  9. Е, най накрая някой да ми чуе гласа, благодаря много колега за компетентния отговор. Разбирасе продължавам да чакам и други отзиви. Ще се радвам ако някой сподели и обслужването след покупка на такъв автомобил, ремъци, масла и филтри. В Аутодата гледам, че препоръчват полусинтетично двигателното масло с визкозитет 10W/30, със спецификация API - CF, ACEA - В4. Какво масло сипвате Вие и какви са ви впечатленията.
  10. Да попитам, по отношение на L 200 2006-2012г., 136 к.с. имат ли DPF и на какво би следвало да се внимава при покупка на такъв автомобил от посочения вид. Кои са уязвимите им места. Благодаря предварително на всички, които желаят да споделят мнението си.
  11. Колеги, прегледах и изчетох всичко което се появи на търсачката относно моделите Л200, но според мен разочарованието е голямо, защото тук е официалния форум за моделите на Мицубиши, а аз като предстоящ собственик на Л200 успях да намеря много оскъдна информация, поради което реших да пусна тази тема, където да обобщим личните си впечатления от моделите Л200, като ще помоля всички които се отзоват на моята покана, в началото на всяко мнение да споделят конкретните характеристики на модела, за който ще споделят мнение (година на производство, тип двигател, мощност, вид скоростна кутия и др). Тук може да изложите често срещани проблеми, цени за обслужване - ролки, ремъци, масла, филтри и други елементи, вече за разхода мисля, че има достатъчно инфо. Благодаря предварително за всички които се отзоват на поканата.
×
×
  • Създаване...